Stoiximan Super League

Παρουσίασε φανέλες ο ΟΦΗ: Μαύρη, με ρίγες και… βαριά ιστορία η πρώτη εμφάνιση!

Τις φανέλες της νέας περιόδου παρουσίασε ο ΟΦΗ, με την ιστορική πρώτη εμφάνιση, εμπνευσμένη από την πρώτη χρονιά του Ευγένιου Γκέραρντ στην ομάδα, να τραβάει τα βλέμματα.

Φανέλες με... βαριά ιστορία παρουσίασε ο ΟΦΗ! Σε μια λαμπρή τελετή, με πλήθος κόσμου να δίνει το «παρών», οι Κρητικοί έκαναν την παρουσίαση των εμφανίσεων της νέας περιόδου, με την πρώτη να τραβάει όλα τα βλέμματα.

Πρόκειται για μαύρη εμφάνιση, με λεπτές μαύρες ρίγες, που είναι εμπνευσμένη από την πρώτη χρονιά του Ευγένιου Γκέραρντ στην Ελλάδα, όταν ο ΟΦΗ τερμάτισε στη δεύτερη θέση.

«Η ιστορία μας εμπνέει να ξεπεράσουμε τα όρια! Κάνουμε βουτιά στο ένδοξο παρελθόν του ΟΦΗ, στην πρώτη χρονιά του Ευγένιου Γκέραρντ στο Ηράκλειο το 1985 και την καλύτερη σεζόν της ομάδας μας στο πρωτάθλημα της μεγάλης κατηγορίας, όπου τερμάτισε στη 2η θέση. Η ιστορική μαύρη φανέλα με την λεπτή λευκή ρίγα και τον ασπρόμαυρο συνδυασμό στις εμφανίσεις του ΟΦΗ επιστρέφει, με τρεις διαφορετικές παραλλαγές», αναφέρει η σχετική ενημέρωση των Κρητικών.













Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος μίλησε για τις εμφανίσεις που παρουσίασε ο ΟΦΗ αλλά και τη νέα χρονιά που ξεκινάει: «Είναι μία πολύ ωραία φανέλα, ξέρουμε όλοι από που είναι εμπνευσμένη. Σίγουρα είναι ακόμα νωρίς, ελπίζω να είμαστε έτοιμοι για την έναρξη του πρωταθλήματος», ανέφερε αρχικά.

«Ο πρόεδρος και όλοι οι συντελεστές της ομάδας έχουν βάλει ψηλά τον πήχη για φέτος. Εμείς από την πλευρά μας θα βγάλουμε αρκετό πάθος αυτή τη σεζόν, έχουμε παίκτες με εμπειρία, παίκτες με πολύ ταλέντο», πρόσθεσε.

ΟΦΗ: Οι νέες φανέλες με έμπνευση από Γκέραρντ

Για τους στόχους του, είπε: «Είμαι χαρούμενος που είμαι στον ΟΦΗ, ήταν επιλογή μου να έρθω. Το πιο σημαντικό είναι να ανταποκριθώ. Σίγουρα στόχος μας φέτος είναι η εξάδα γιατί τα παιδιά έκαναν πέρυσι έναν πολύ καλό δεύτερο γύρο και για λίγο δεν τα κατάφεραν και από εκεί και πέρα το καλύτερο για την ομάδα».











Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x