Stoiximan Super League

Άπαντες παρόντες στον ΟΦΗ για Ολυμπιακό!

Με τους Πασαλίδη-Μεγιάδο να επιστρέφουν και χωρίς προβλήματα ολοκλήρωσε ο ΟΦΗ την προετοιμασία για το αυριανό ματς με τον Ολυμπιακό, με τον Βάλντας Νταμπράουσκας να παίρνει 21 παίκτες στην αποστολή.

Με όλους τους ποδοσφαιριστές στην διάθεση του Βάλντας Νταμπράουσκας ολοκληρώθηκε σήμερα (29/10) το μεσημέρι η προετοιμασία του ΟΦΗ για το εντός έδρας παιχνίδι της Δευτέρας, με αντίπαλο τον Ολυμπιακό!

Συγκεκριμένα, η κρητική ομάδα δεν αντιμετωπίζει προβλήματα με τραυματισμούς ή τιμωρίες από κάρτες και έτσι ο Λιθουανός τεχνικός πήρε στην αποστολή του ΟΦΗ όλους τους παίκτες…

Αναλυτικά το σχετικό δελτίο Τύπου:
«Με προπόνηση που έγινε το πρωί της Κυριακής (29/10) στο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης» ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας μας για τον αυριανό (30/10) αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Η προπόνηση περιελάμβανε αγωνιστικό παιχνίδι και στατικές φάσεις. Ο Νίκος Χριστογεώργος συμμετείχε σε μέρος του προγράμματος και έμεινε εκτός αποστολής, όπως επίσης ο τραυματίας, Γιάννης Θεοδοσουλάκης και οι Τίτος Κουτεντάκης, Γιάννης Αποστολάκης, Ηλίας Σημαντηράκης και Μάνουελ Καλαφάτης.

Στην αποστολή, στην οποία επέστρεψαν οι Τριαντάφυλλος Πασαλίδης και Miguel Mellado, συμπεριλήφθηκαν οι: Baumann, Σωτηρίου, Larsson, Πασαλίδης, Μαρινάκης, Βούρος, Καρώ, Γιαννούλης, Thorarinsson, Λαμπρόπουλος, Abanda, Gallegos, Neira, Toral, Riera, Mellado, Glazer, Bakic, Dicko, Phellype, Mosquera».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x