Stoiximan Super League

Θυμίζει… Γκέραρντ ο ΟΦΗ του Νιόπλια

Οι φετινές επιδόσεις του ΟΦΗ θυμίζουν εκείνες που είχε η ομάδα, όταν στον πάγκο της βρισκόταν ο Ευγένιος Γκέραρντ που είχε αναδείξει τον σημερινό του προπονητή, Νίκο Νιόπλια.

Το ρεκόρ καλύτερης εκτός έδρας εκκίνησης στην Α’ Εθνική/Σούπερ Λίγκα ισοφάρισε ο ΟΦΗ, με τη νίκη (0-2) επί του Βόλου για την 10η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Συγκεκριμένα, οι Κρητικοί έχουν δύο νίκες και τρεις ισοπαλίες μέχρι στιγμής, όπως είχαν κάνει και τη σεζόν 1994/95 με προπονητή τον Ευγένιο Γκέραρντ που είχε αναδείξει – μεταξύ άλλων - τον σημερινό προπονητή του, Νίκο Νιόπλια.

Τότε ο Έλληνας άσος αγωνιζόταν στον Παναθηναϊκό, αλλά οι Ηρακλειώτες είχαν κερδίσει τον Λεβαδειακό (3-1), τον Άρη (1-0) και τον Απόλλωνα (2-1), ενώ είχαν αναδειχθεί ισόπαλοι με Εθνικό (1-1) και ΑΕΛ (1-1), πριν χάσουν στη Νεάπολη από τον Ιωνικό.

Πέρα από τη φετινή του πορεία, ο ΟΦΗ δεν έχει χάσει και στους τέσσερις αγώνες που είχε δώσει μακριά από το Ηράκλειο και στα πλέι άουτ, αφού είχε κερδίσει σε Λάρισα και Λαμία και είχε δύο ισοπαλίες σε Βόλο και Ριζούπολη.

Το απόλυτο ρεκόρ για την ομάδα, στην τελευταία χρονιά του Γκέραρντ, ήταν τα 11 ματς χωρίς ήττα (6 νίκες και 5 ισοπαλίες).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x