Stoiximan Super League

Πρώτη προπόνηση για Γκερέρο στον ΟΦΗ

Την πρώτη του προπόνηση με τη φανέλα του ΟΦΗ πραγματοποίησε το απόγευμα της Πέμπτης το νέο μεταγραφικό απόκτημα των Κρητικών, Μιγκέλ Γκερέρο.

Ο Μιγκέλ Γκερέρο, με το που ανακοινώθηκε από τον ΟΦΗ, το απόγευμα της Πέμπτης προπονήθηκε κανονικά για πρώτη φορά με τους νέους του συμπαίκτες. Κανονικά γυμνάστηκαν οι Μεγιάδο, Ντουρμισάι, Θοράρινσον, Λάρσον και Ντίκο, με τον Τοράλ να συμμετέχει σε μέρος της προπόνησης.

Οι Γιαννούλης και Νέιρα συνέχισαν πρόγραμμα αποκατάστασης, με τον Τσιλιανίδη να κάνει θεραπεία. Οι Νίκος Μαρινάκης, o οποίος έκανε, επίσης, θεραπεία, υποβλήθηκε σε απεικονιστικό έλεγχο στους οπίσθιους μηριαίους του δεξιού ποδιού, όπου και διαπιστώθηκε πως έχει υποστεί διάταση στον τένοντα του δικεφάλου.

Σε εξετάσεις υποβλήθηκε και ο Μπουζούκης, ο οποίος έχει υποστεί οίδημα στον τετρακέφαλο από χτύπημα που δέχτηκε στο ματς με τον Παναιτωλικό το περασμένο Σάββατο. Ο Έλληνας μέσος συνέχισε τη θεραπεία του και η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί.

Το πρόγραμμα του Νίκου Νιόπλια, ενόψει του κυριακάτικου εντός έδρας αγώνα με τον ΠΑΟΚ για την πέμπτη αγωνιστική της Super League 1, περιελάμβανε ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας και αγωνιστικό παιχνίδι.

Για την Παρασκευή, έχει προγραμματιστεί προπόνηση στις 10:00 στο ΒΑΚ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x