Stoiximan Super League

«Πρώτη» για Λάμπρου στον ΟΦΗ

Την πρώτη του προπόνηση με τους νέους του συμπαίκτες στον ΟΦΗ έκανε σήμερα (1/9) ο Λάζαρος Λάμπρου, ενώ κανονικά προπονήθηκε και ο Τριαντάφυλλος Πασαλίδης.

Με τον Λάζαρο Λάμπρου να ακολουθεί κανονικά όλο το πρόγραμμα και να τίθεται στη διάθεση του Νίκου Νιόπλια, ολοκληρώθηκε η προπόνηση της Τετάρτης (1/9) του ΟΦΗ στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο.

Το όγδοο και τελευταίο χρονικά μεταγραφικό απόκτημα της κρητικής ομάδας, μία μέρα μετά την άφιξή του στο Ηράκλειο έδειξε ότι βρίσκεται σε ετοιμότητα ενόψει του φιλικού αγώνα με τον Εργοτέλη και φυσικά την έναρξης του πρωταθλήματος.

Το πρόγραμμα των παικτών του ΟΦΗ περιελάμβανε ασκήσεις ενδυνάμωσης κορμού, άσκηση κατοχής μπάλας, τελειώματα φάσεων και αγωνιστικό παιχνίδι μικρών σχέσεων.

Ο Κώστας Γιαννούλης και ο Βαχίντ Σελίμοβιτς ακολούθησαν το πρώτο μέρος της προπόνησης και στη συνέχεια ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, με τον Τριαντάφυλλο Πασαλίδη να συμμετέχει κανονικά στο πρόγραμμα της ομάδας.

Ο Μάικ Βαν Ντούινεν ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα λόγω αποφόρτισης, με τον Τζον Τοράλ να κάνει θεραπεία. Ο Κοσμάς Τσιλιανίδης συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα αποκατάστασης.

Ο Πασχάλης Στάικος δε συμμετείχε στην προπόνηση λόγω ίωσης, ενώ απουσίασαν επίσης οι διεθνείς Νταβις Επασί, Αμπντούλ Γουές, Απόστολος Διαμαντής και Φροίξος Γρίβας.

Επόμενη προπόνηση για τους «ομιλήτες» έχει προγραμματιστεί για αύριο, Πέμπτη (2/9) στις 10:00 το πρωί.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x