Stoiximan Super League

Με Τοράλ στην Τρίπολη ο ΟΦΗ

Στην 20μελή αποστολή του ΟΦΗ για το εκτός έδρας ματς με τον Αστέρα συμπεριλήφθηκε ο Τοράλ, σε αντίθεση με τους Τσιλιανίδη, Νέιρα, Καμάου, Γρίβα και Τζου να μένουν εκτός.

Με τον Τζον Τοράλ να επιστρέφει στη διάθεση του Νίκου Νιόπλια, ολοκληρώθηκε η επί κρητικού εδάφους προετοιμασία του ΟΦΗ για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης.

Η σημερινή προπόνηση των «ομιλητών» περιελάμβανε ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας, τελειώματα φάσεων και αγωνιστικό παιχνίδι.

Ο Τιβί Μπιφουμά επέστρεψε από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του με την εθνική ομάδα και προπονήθηκε κανονικά, ενώ σε μέρος της προπόνησης συμμετείχε ο Μεσακέ Τζου.

Παράλληλα, οι Κοσμάς Τσιλιανίδης και Χουάν Νέιρα συνέχισαν πρόγραμμα αποκατάστασης, με τον Μπρους Καμάου να κάνει θεραπεία. Οι εξετάσεις του βγήκαν καθαρές, αλλά συνεχίζεται να αισθάνεται ενοχλήσεις. Με εξαίρεση τον Μπιφουμά, κανείς εκ των άλλων δεν βρίσκεται στην 20μελή αποστολή του ΟΦΗ.

Ο Γιαννούλης έμεινε εκτός, επειδή έχει λίγες προπονήσεις στα πόδια του μετά τον τραυματισμό του, ενώ Αποστολάκης και Θεοδοσουλάκης θα ενισχύσουν την Κ-19 στην Τρίπολη.

Σε αυτή συμπεριλήφθηκαν οι: Στέφενς, Μανδάς, Λάρσον, Πασαλίδης, Μαρινάκης, Βούρος, Διαμαντής, Γιοχού, Θοράρινσον, Μπαλογιάννης, Ντιουσέ, Μπουζούκης, Τοράλ, Περέα, Στάικος, Μεγιάδο, Γκερέρο, Ντίκο, Ντουρμισάι και Μπιφουμά.

Η κρητική ομάδα θα αναχωρήσει αύριο (01/10) το πρωί από το Ηράκλειο, ενώ στις 16:00 θα πραγματοποιήσει την τελευταία της προπόνηση πριν τον κυριακάτικο αγώνα (02/10).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x