Stoiximan Super League

ΟΦΗ: Συμφωνία με Κωστούλα - Υπογράφει τριετές συμβόλαιο

Ο Κωνσταντίνος Κωστούλας θα αποτελέσει τον έναν εκ των δύο κεντρικών αμυντικών που θα αποκτήσει ο ΟΦΗ, έχοντας φτάσει σε συμφωνία με τον 20χρονο στόπερ.

Στην απόκτηση του Κωνσταντίνου Κωστούλα προχωράει ο ΟΦΗ. Οι Κρητικοί συνεχίζουν το πλάνο των τελευταίων ετών με την αξιοποίηση νεαρών ποδοσφαιριστών και κινούνται ξανά προς αυτήν τη λογική, αποκτώντας τον 20χρονο κεντρικό αμυντικό.

Ο ΟΦΗ τα βρήκε με τον Ολυμπιακόγια την αγορά του ποδοσφαιριστή, ο οποίος είχε προσελκύσει το ενδιαφέρον και από αρκετούς συλλόγους του εξωτερικού.

Ο Κωστούλας αναμένεται άμεσα στο Ηράκλειο με σκοπό να περάσει από ιατρικά και στη συνέχεια θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο συνεργασίας. Κατέκτησε το Youth League με την Κ19 του Ολυμπιακού, ενώ την περασμένη σεζόν έπαιξε 4 ματς ως δανεικός με την ανδρική ομάδα της Ρίο Άβε.

Ο νεαρός στόπερ θα αποτελέσει την τρίτη μεταγραφή του ΟΦΗ μετά τους Λίλο και Κάτσικα, ενώ ήδη έχουν αποκτηθεί και οι Νους, Σαλσέδο που επί της ουσίας παραμένουν στο ρόστερ, αφού υπήρξαν και πέρυσι με τη μορφή δανεισμού.

Μάλιστα, στον ΟΦΗ δεν σταματούν εδώ αφού αναμένεται να αποκτήσουν και έναν ακόμη κεντρικό αμυντικό πρώτης γραμμής για να αντικαταστήσουν τον Σίλβα, ενώ στη συνέχεια θα στραφούν και στον αντί-Μπάκιτς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x