Stoiximan Super League

Αποχαιρέτησε τον ΟΦΗ ο Διαμαντής: «Ευχαριστώ τον σύλλογο-Θα είστε για πάντα στην καρδιά μου»

Ο Απόστολος Διαμαντής με μήνυμα του στο instagram αποχαιρέτησε τον ΟΦΗ από τον οποίο αποτελεί παρελθόν έπειτα από τρία χρόνια παρουσίας.

Το δικό του «αντίο» στον ΟΦΗ είπε ο Απόστολος Διαμαντής.

O 23χρονος κεντρικός αμυντικός, μετά από τρεις εξαιρετικές σεζόν στην ομάδα της Κρήτης, αποτελεί παρελθόν έχοντας καταγράψει 79 συμμετοχές, με τρία τέρματα.

Με αφορμή την αποχώρηση του από το «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης» ο ταλαντούχος στόπερ αποχαιρέτησε τον ΟΦΗ με ένα μακροσκελές μήνυμα στο instagram.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Απόστολος Διαμαντής κατά το «αντίο» του στον ΟΦΗ:

«Μετά από 3 γεμάτα χρόνια ήρθε η στιγμή να αποχαιρετήσω τον ΟΦΗ. Παρά πολλές καλές στιγμές αλλά και άσχημες που με έκαναν πιο δυνατό και μου έμαθαν πολλά πράγματα. Θα ήθελα ν ευχαριστήσω τους προπονητές φυσικοθεραπευτές και ολους όσους εργάζονται στην ομάδα του ΟΦΗ. Η δυναμική του ΟΦΗ είναι πολύ μεγάλη. Ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ στον πρόεδρο της ομάδας κύριο Μπουση τον κύριο Γιάννη και Γιώργο που μου εδωσαν την ευκαιρία να αγωνιστώ στην ομάδα ΟΦΗ. Τέλος ένα μεγαλο ευχαριστώ στον κόσμο της ομάδας που ήταν πάντα εκεί Ένας όμορφος κύκλος έκλεισε και πάντα θ έχω στην καρδιά τον ΟΦΗ και την Κρήτη»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x