Stoiximan Super League

ΟΦΗ: Χωρίς Μεγιάδο η προπόνηση

Μόνος του προπονήθηκε σήμερα ο Μεγιάδο, για λόγους ξεκούρασης, ενώ Βαζ, Καστάνιος, Νέιρα, Σηφάκης, Στάρτζεον και Γκαργκαλατζίδης συμμετείχαν στο κανονικό πρόγραμμα των παικτών του ΟΦΗ.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Ασκήσεις δύναμης και αγωνιστικά παιχνίδια σε μικρούς χώρους περιελάμβανε η προπόνηση των παικτών του ΟΦΗ, που έγινε στο γήπεδο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης» το πρωί της Μεγάλης Τετάρτης (28/4).

Ο Νίκος Νιόπλιας είδε με ικανοποίηση τους Ρικάρντο Βαζ, Λουκ Καστάνιος, Χουάν Νέιρα, Βασίλη Σηφάκη, Φάμπιο Στάρτζεον και Αλέξανδρο Γκαργκαλατζίδη να προπονούνται κανονικά, ενώ αντίθετα ατομικό πρόγραμμα για λόγους ξεκούρασης ακολούθησε ο Μιγκέλ Μεγιάδο.

Ο Ναζαρένο Σολίς έκανε θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία συνέχισαν οι Πασχάλης Στάικος, Κοσμάς Τσιλιανίδης, Αντίλ Ναμπί και Φελίπε Σόουζα.

Η επόμενη προπόνηση των «ομιλητών» έχει προγραμματιστεί για αύριο, Μεγάλη Πέμπτη (29/4), στις 11:00.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x