Stoiximan Super League

Οφρυδόπουλος: «Οι παθογένειες υπερίσχυσαν του ποδοσφαίρου, η ΑΕΚ στο τέλος πήρε αυτό που αξίζει»

Ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος μίλησε με σκληρά λόγια για τη φετινή σεζόν της ΑΕΚ, τονίζοντας πως στο φινάλε πήρε αυτό που αξίζει και απολογήθηκε στον κόσμο της ΑΕΚ.

Συγγνώμη από τον κόσμο της ΑΕΚ ζήτησε ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό, στο φινάλε των playoffs της φετινής Super League.

Ο τεχνικός των «κιτρινόμαυρων» μίλησε με σκληρή γλώσσα για την κατάληξη της σεζόν και τόνισε πως είναι ευκαιρία μια ευκαιρία για να διορθώσει τα προβλήματα που αντιμετωπίζει.

«Δεν είναι ώρα να μιλήσουμε για το ευρωπαϊκό εισιτήριο. Ήταν μια χρονιά που οι παθογένειες υπερίσχυσαν του ποδοσφαίρου στην ΑΕΚ. Φυσικά και θα ζητήσουμε συγγνώμη στον κόσμο της ΑΕΚ ως οργανισμός, που τον απογοητεύσαμε. Στο προηγούμενο παιχνίδι η ΑΕΚ για 85 λεπτά λειτούργησε υποδειγματικά, στα τελευταία λεπτά έδειξε τον συνολικό χαρακτήρα της όλης της χρονιάς. Στο τέλος της χρονιάς πήραμε αυτό που αξίζαμε, δηλαδή να είμαστε εκτός Ευρώπης. Είναι μια ευκαιρία αυτό, γιατί η ΑΕΚ έχει δει όλα τα προβλήματά της να εκτίθενται. Να τα διορθώσει και να κάνει μια καινούρια αρχή. Πραγματικά, η ΑΕΚ πήρε στο τέλος αυτό που της άξιζε», ανέφερε στην κάμερα της Cosmote TV.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x