Stoiximan Super League

Τσορμπατζόγλου: «Οι ανακατατάξεις στα μεταγραφικά του ΠΑΟΚ και η ενίσχυση του ελληνικού στοιχείου»

Ακούστε τα όσα ανέφερε στον αέρα του BwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο ρεπόρτερ του ΠΑΟΚ, Δημήτρης Τσορμπατζόγλου, για τα μεταγραφικά θέματα της ομάδας.

Τα μεταγραφικά θέματα του ΠΑΟΚ, όπου έχουν παρουσιαστεί ανακατατάξεις στην υλοποίηση του σχεδιασμού της επόμενης σεζόν, ανέλυσε ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου στον BwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Έχει πολλά, πάρα πολλά μέτωπα ο ΠΑΟΚ και ίσως δεν έπρεπε να έχει τόσες ανοικτές υποθέσεις και πλέον ελπίζει από Δευτέρα να είναι λιγότερα. Στα στόπερ υπάρχει ένα μπλέξιμο. Η κατάσταση επιδεινώθηκε από τη στιγμή που ο Κρέσπο αποφάσισε να φύγει, δεν κάθισε του Ρέντε που παίζει στη Χέρακλες και το έχει αφήσει και ο ΠΑΟΚ, μετά από τόσες εβδομάδες συζητήσεων με τους Ολλανδούς», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ του «Δικεφάλου του Βορρά».

«Υπάρχουν ανακατατάξεις και κάπως έτσι προέκυψε ο Κάργας, μαζί με μία στροφή σε Έλληνες παίκτες που εκτίμησαν πως έπρεπε να γίνει και θα περιμένουμε να γίνουν. Στράβωσε και του Λημνιού, και θα προχωρήσει και για άλλους Έλληνες παίκτες. Θα πάει για Κάργα και άλλον έναν στα στόπερ και θα δούμε τι θα γίνει με Μιχάι, που είναι στο σχέδιο να παραχωρηθεί και υπάρχει ενδιαφέρον για εκείνον», πρόσθεσε.

Για να καταλήξει, λέγοντας: «Υπάρχουν ανοικτά μέτωπα. Δεν έχει έρθει ακόμα ο Κοτάρσκι για να κλείσει και το θέμα του γκολκίπερ με την παραμονή Ζίβκοβιτς. Στα χαφ, σίγουρα έχει κουράσει η υπόθεση του Σβαμπ. Αν δεν κλείσει, θα πάει για άλλον παίκτη».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x