Stoiximan Super League

Κετσετζόγλου: «Οι αποχωρήσεις πιθανό να κρίνουν τις μεταγραφές στην ΑΕΚ»

Ακούστε τα όσα ανέφερε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο ρεπόρτερ της ΑΕΚ, Κώστας Κετσετζόγλου.

Ευκαιρίες σε κάποιους (νεαρούς κατά κύριο λόγο) παίκτες της ΑΕΚ θα μοιράσει ο Αργύρης Γιαννίκης στο σημερινό παιχνίδι με την Κηφισιά, όπως τόνισε ο Κώστας Κετσετζόγλου στην εκπομπή «Πρεσάρισμα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και στη συνέχεια μίλησε για τα στοιχεία που θα κρίνουν την ενίσχυση της «Ένωσης» στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

«Σήμερα θα πάρουν ευκαιρίες ποδοσφαιριστές που δεν παίζουν αρκετά συχνά. Έχουν μπει στην αποστολή αρκετοί νεαροί παίκτες. Κάποιοι που πρέπει να δείξουν κάποια πράγματα, ώστε να τους αξιοποιήσει ο προπονητής μετά τη διακοπή. Θα παρατάξει μία ενδεκάδα με κίνητρο, για να πάει η ομάδα στις διακοπές», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας και στη συνέχεια μίλησε για τα μεταγραφικά θέματα που θα απασχολήσουν προσεχώς τη διοίκηση και τον προπονητή:

«Ο Γιαννίκης με ανανέωση… όρκων, να γίνουν οι μεταγραφές και οι αποχωρήσεις που θα γίνουν. Και κανένας να μην αποχωρήσει, ένας μέσος μπορεί να αποκτηθεί. Ανάλογα τι παίκτες θα φύγουν, θα υπάρξουν και άλλες μεταγραφές… Πολλά θα κριθούν από το τι παίκτες θα φύγουν. Έχουν μπει σε συγκεκριμένες συζητήσεις, για συγκεκριμένα ονόματα και πιστεύω ότι σύντομα θα έχουμε αποτελέσματα. Αλλά είναι και το άλλο θέμα που πρέπει να φύγουν».

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x