Stoiximan Super League

«Θα πολεμήσουμε με ό,τι όπλα διαθέτουμε»

Εμψυχωτική ομιλία από τον Σούλη Παπαδόπουλου στους ποδοσφαιριστές του Άρη, πριν την έναρξη της προπόνησης. Τι είπε ο Έλληνας τεχνικός για τη νίκη επί του Ατρόμητου και την μάχη της παραμονής.

Αλλαγή κλίματος στον Άρη μετά το παλικαρίσιο «διπλό» στην έδρα του Ατρόμητου (0-1), με τον Σούλη Παπαδόπουλο να μοιράζει συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές του, πριν την έναρξη του σημερινού (8/4) προγράμματος.

«Είστε νικητές και είμαστε ακόμα ζωντανοί. Πρέπει να βάλουμε όμως κάτω το κεφάλι ξανά και να κοιτάξουμε το επόμενο ματς, προσηλωμένοι προς το στόχο. Δεν πετύχαμε τίποτα ακόμα, αλλά αυξήσαμε τις πιθανότητες για την επίτευξη του στόχου.

Και με κόντρα διαιτησία και με παίκτη λιγότερο μπορέσατε να πάρετε ένα πολύ σημαντικό αποτέλεσμα. Σας εμπιστεύομαι απόλυτα και την Κυριακή θα πολεμήσουμε ξανά με τα όπλα που διαθέτουμε, για να μπορέσουμε να κάνουμε το αυτονόητο. Πρέπει να πιστέψετε ακόμη περισσότερο στους εαυτούς σας», τους είπε εν όψει του «τελικού» με τον Αστέρα Τρίπολης στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Την προπόνηση στο Ν. Ρύσιο παρακολούθησε και ο πρόεδρος, Λάμπρος Σκόρδας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x