Stoiximan Super League

Οι… εισηγήσεις Μίχελ στον Λουτσέσκου

Τις δικές του προτάσεις στον Ραζβάν Λουτσέσκου για να καλυφθεί το κενό στο αριστερό άκρο της άμυνας του ΠΑΟΚ στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο φέρεται να έχει κάνει ο Λούμπος Μίχελ.

Δύο προτάσεις για το... αρχικό σχήμα του ΠΑΟΚ φέρεται να έχει κάνει ο Λούμπος Μίχελ στον Ραζβάν Λουτσέσκου για τον αυριανό αγώνα με τον Ατρόμητο στην Τούμπα για την 11η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Ο Ρουμάνος τεχνικός προβληματίζεται από το γεγονός ότι ο Λέοβατς δεν είναι ακόμα έτοιμος, ενώ ο Λεβέκ παραμένει εκτός και γι' αυτό ο αθλητικός διευθυντής του έχει προτείνει, σύμφωνα με τη «Live Sport» να δοκιμάσει τον Βιεϊρίνια στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Η δεύτερη… εισήγηση του αθλητικού διευθυντή της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ αφορά τον Χοσέ Κάνιας, καθώς θεωρεί πως χωρίς τον Ισπανό χαφ υπάρχει πρόβλημα στη μεσαία γραμμή της ομάδας.

Αν παίξει ο Βιεϊρίνια, μπροστά του ως αριστερό εξτρέμ θα είναι ο Μακ και δεξιά ο Κάμπος, με τον Πρίγιοβιτς να παίζει στην κορυφή της επίθεσης.

Οι υπόλοιποι της ενδεκάδας αναμένεται να είναι οι Ρέι, Μάτος, Σαμπράνο και Βαρέλα, των οποίων η συμμετοχή θεωρείται δεδομένη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x