Stoiximan Super League

Οι λεπτομέρειες της μεταγραφής του Λαΐφη στον Ολυμπιακό

Εντός της ημέρας αναμένεται να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Κωνσταντίνου Λαΐφη στον Ολυμπιακό, ο οποίος παραχωρεί τον Κύπριο άσο στη Σταντάρ Λιέγης. Οι οικονομικοί όροι της υπόθεσης.

Ιδιαίτερη εντύπωση προκάλεσαν χθες το πρωί οι πληροφορίες που ήθελαν τον Ολυμπιακό να κινείται για την απόκτηση του Κωνσταντίνου Λαΐφη, ο οποίος απασχολούσε έντονα την ΑΕΚ.

Μέσα σε λίγες ώρες από την Κύπρο έγινε γνωστό πως οι Πειραιώτες προχωρούν στην απόκτηση του διεθνούς (8 φορές) μεσοαμυντικού, ο οποίος θα παραχωρηθεί ως δανεικός στη Σταντάρ Λιέγης, ομάδα με την οποία έχει καλές σχέσεις ο Κριστόφ Ενροτό που έχει στείλει εκεί τους Ντοσεβί, Γιαταμπαρέ και Μανιάτη.

Όπως γράφει ο «Γαύρος», κυπριακές πηγές αναφέρουν πως ο οι πρωταθλητές Ελλάδας θα πληρώσουν τη ρήτρα 600 χιλιάδες ευρώ ή 500 χιλιάδες ευρώ, σε δόσεις και ένα ποσοστό μεταπώλησης.

Οι λεπτομέρειες της συμφωνίας για τις δύο ομάδες αναμένεται να ρυθμιστούν εντός της ημέρας αν και μέχρι χθες το βράδυ η διοίκηση της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ δεν έλεγε το παραμικρό επί της υπόθεσης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x