Stoiximan Super League

Οι σκέψεις του Δώνη για Ολυμπιακό

Έμφαση στην τακτική από τον Έλληνα τεχνικό, ο οποίος φαίνεται πως καταλήγει στα πρόσωπα της ενδεκάδας που θα αντιμετωπίσουν τους Πειραιώτες.

Στην τακτική με την οποία σκοπεύει να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στο κυριακάτικο ντέρμπι ξεκίνησε να δουλεύει ο Γιώργος Δώνης στη χθεσινή προπόνηση του Παναθηναϊκού.

Το πιο πιθανό σενάριο θέλει τον Έλληνα τεχνικό να παρατάξει με 3-4-3 το «τριφύλλι» απέναντι στους Πειραιώτες, ενώ «παίζει» και η παραλλαγή του 3-5-2. Ωστόσο, δεν πρέπει αποκλειστεί το ενδεχόμενο να χρησιμοποιήσει τέσσερις αμυντικούς στην άμυνα.

Επίσης, θα υπάρξουν και κάποιες αλλαγές σε πρόσωπα του αρχικού σχήματος.

Ο Πούγγουρας είναι πιθανό να παίξει αντί του Μαυρομμάτη, ο οποίος έχει βγάλει μία κούραση από τα σερί ματς. Ο Κάτσε αισθάνεται κάποιες ενοχλήσεις, οι οποίες είναι πιθανό να τον κρατήσουν εκτός ενδεκάδας.

Ο Χατζηθεοδωρίδης διεκδικεί τη θέση του Χατζηγιοβάνη μαζί με τον Μουνιέ, στον οποίο το αρνητικό είναι ότι του λείπει ο ρυθμός. Στο δεξί άκρο της άμυνας θα παίξει ο Γιόχανσον στο δεξί άκρο της άμυνας και ο Κουλιμπαλί να αγωνιστεί ως στόπερ. Στο κέντρο της άμυνας θα βρεθεί και ο Κολοβέτσιος, ο οποίος είναι απόλυτα καλά και υπολογίζεται από τον προπονητή του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x