Stoiximan Super League

Οι υποψήφιοι αντι-Φεράντο

Διαβάστε οι είναι οι υποψήφιοι προπονητές να αναλάβουν την τεχνική ηγεσία του Εργοτέλη μετά την αποχώρηση του Φεράντο... Γιατί οι Κρητικοί προχώρησαν στην απόλυση του Ισπανού τεχνικού.

Ο Φεράντο αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο του Εργοτέλη. Οι υπεύθυνοι του κρητικού συλλόγου αναζητούν τον νέο τεχνικό έχοντας επικεντρώσει το ενδιαφέρον τους στην Ελλάδα.

Οι πληροφορίες θέλουν τον Νίκο Νιόπλια, που έχει απασχολήσει και παλαιότερα τους «κιτρινόμαυρους», να είναι υποψήφιος, όμως είναι αμφίβολο αν θα υπάρξει κι αυτή τη φορά συμφωνία. Από τα διάφορα ονόματα που έχουν ακουστεί (από του Δημήτρη Ελευθερόπουλου μέχρι του Μαρίνου Ουζουνίδη!), η περίπτωση του Παύλου Δερμιτζάκη φαντάζει πιο εφικτή.

Γιατί έφυγε ο Φεράντο...
Στην κρητική ομάδα χρεώνουν στον Ισπανό τεχνικό ότι δεν μπόρεσε να επιβληθεί στο ποδοσφαιρικό τμήμα και επειδή η χρονιά αναμένεται πολύ δύσκολη, οι παράγοντες του Εργοτέλη θεωρούν ότι θα είναι προτιμότερο να κάνουν σε αυτή τη φάση την αλλαγή στον πάγκο, ώστε να υπάρχει ο χρόνος για να ανακάμψει η ομάδα υπό την καθοδήγηση άλλου προπονητή.

Μπορεί ο Φεράντο να έχει το ελαφρυντικό ότι ξεκίνησε το πρωτάθλημα με απουσίες παικτών, αλλά και μεταγραφές που ήρθαν καθυστερημένα, αλλά από την άλλη η διοίκηση του Εργοτέλη είναι της γνώμης ότι έστω κι έτσι ο 33χρονος τεχνικός δεν διαχειρίστηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις καταστάσεις.

Επικαλούνται, μάλιστα, όχι απλώς τ' αποτελέσματα της ομάδας στα δύο παιχνίδια με Καλλονή και Πανιώνιο, αλλά την εν γένει εικόνα της, που κατά γενική ομολογία δεν ήταν καλή.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x