Stoiximan Super League

Οι υποψήφιοι αγοραστές για τον Απόλλωνα και οι δεύτερες σκέψεις του Μονεμβασιώτη

Η πρόταση από εταιρεία μάνατζερ, το ενδιαφέρον ενός ομογενή επιχειρηματία και η περίπτωση παραμονής του Μονεμβασιώτη στον Απόλλωνα. Το sportfm.gr αναλύει τα διοικητικά θέματα της Ελαφράς Ταξιαρχίας.

Η οικογένεια Μονεμβασιώτη έχει ανακοινώσει την αποχώρησή της από τον Απόλλωνα Σμύρνης εδώ και περισσότερο από έναν μήνα.

Γεγονός που… τάραξε τα νερά στη Ριζούπολη, έκανε πολλούς να αναρωτηθούν ποια θα είναι η επόμενη ημέρα αλλά και μερικούς ακόμη δυσκολόπιστους να αμφισβητήσουν την παραπάνω είδηση καθώς τις δύο προηγούμενες φορές που ανακοίνωσε κάτι αντίστοιχο, δεν το έκανε πράξη.

Από την μέρα, πάντως, της ανακοίνωσης της αποχώρησης έχει προκύψει μόλις μία πρόταση αλλά και το ενδιαφέρον από έναν ομογενή επιχειρηματία. Το sportfm.gr αναλύει την κατάσταση στα διοικητικά του Απόλλωνα και καταγράφει τις… δεύτερες σκέψεις που κάνει ο Παναγιώτης Μονεμβασιώτης!

-Λίγες ημέρες μετά την ανακοίνωση της αποχώρησης, μια ομάδα μάνατζερ από τα Βαλκάνια έστειλε την πρότασή της για την αγορά των μετοχών και ζήτησε ραντεβού με το αφεντικό της Ελαφράς Ταξιαρχίας. Κάτι τέτοιο δεν συνέβη ποτέ καθώς ο κ. Μονεμβασιώτης θέλει να παραδώσει την ομάδα σε αξιόπιστα χέρια!

-Στη συνέχεια και μετά από περίπου δύο εβδομάδες, ένας ομογενής επιχειρηματίας εξέφρασε το ενδιαφέρον του για την ΠΑΕ. Αυτό, όμως, έμεινε σε φιλολογικό ενδιαφέρον, με τον Ελληνοαμερικανό επιχειρηματία να αφήνει στο… περίμενε τους ανθρώπους του Απόλλωνα!

-Ενδιάμεσα, φημολογείται πως υπήρξε και το ενδιαφέρον μιας γερμανικής εταιρείας, που ασχολείται με τον αθλητισμό και το ποδόσφαιρο. Κάτι τέτοιο, βέβαια, δεν επιβεβαιώνεται από την κυανόλευκη ΠΑΕ.

-Η μοναδική περίπτωση παραμονής του Παναγιώτη Μονεμβασιώτη στην ομάδα, σύμφωνα με ανθρώπους από το περιβάλλον του, είναι να μην βρεθεί αγοραστής ακόμη και εάν ο ίδιος επιμένει πως θα αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν ότι και να συμβεί. Παρόλα αυτά, συνεχίζει να ασχολείται με τον Απόλλωνα. Μιλάει με τους ανθρώπους της ομάδας και το τεχνικό επιτελείο σχεδόν σε καθημερινή βάση και παρότι δεν πηγαίνει στο γήπεδο, παρακολουθεί όλα τα ματς από την τηλεόραση!

Ας κρατήσουμε, πάντως, μικρό καλάθι σχετικά με την αποχώρησή του. Όχι γιατί τις προηγούμενες φορές δεν το έκανε αλλά διότι έχει πολλά πράγματα στο μυαλό του για τον Απόλλωνα. Όπως η δημιουργία ενός προπονητικού κέντρου για παράδειγμα (σσ. έχει βρει το οικόπεδο που θα χτιστεί) αλλά και μερικές ακόμη ανάλογες κινήσεις, που θα μεγαλώσουν το εκτόπισμα της ομάδας. Μην ξεχνάμε και το συναισθηματικό δέσιμο και το γεγονός ότι είναι Απολλωνιστής τόσο ο ίδιος όσο και ο γιος του και πρόεδρος της ΠΑΕ, Έκτορας.

Γιώργος Τσανάκας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x