Stoiximan Super League

ΟΚ ο Μελίσσης, εκτός και πάλι οι τρεις

Δεν αποδείχθηκε σοβαρός ο τραυματισμός που υπέστη ο Χρήστος Μελίσσης στην αναμέτρηση του Πανθρακικού με την ΑΕΚ. Ούτε σήμερα προπονήθηκαν οι Τζάνης, Ίγκορ και Βάλτερ.

Ένα καλό νέο προέκυψε για τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο από την προπόνηση του Πανθρακικού την Παρασκευή. Ο Χρήστος Μελίσσης ξεπέρασε τον ελαφρύ τραυματισμό που αποκόμισε την Κυριακή από το ματς του Πανθρακικού κόντρα στην ΑΕΚ και έβγαλε το πρόγραμμα που ακολούθησε η υπόλοιπη ομάδα πλην των Τζάνη, Ίγκορ και Βάλτερ. Οι τρεις τους δεν είναι ακόμη καλά και παραμένουν off, δύο ημέρες πριν το εκτός έδρας παιχνίδι (28/11, 15:00) με τον Ατρόμητο για την 12η αγωνιστική της Super League.

Μετά το αρχικό ζέσταμα, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας της Κομοτηνής, έκαναν ασκήσεις τεχνικής με μπάλα και στη συνέχεια δόθηκε έμφαση στο pressing και στην κυκλοφορία της μπάλας σε μικρούς χώρους, ενώ η προπόνηση ολοκληρώθηκε με δίτερμα στα 3/4 του γηπέδου.

Πρωινή προπόνηση έχει προγραμματιστεί για αύριο και με αυτήν θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία για την αναμέτρηση στο Περιστέρι, ενώ το απόγευμα θα αναχωρήσει αεροπορικώς για την Αθήνα η αποστολή του Πανθρακικού.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x