Stoiximan Super League

«Όλα τέλειωσαν νωρίς...»

Στα δύο γρήγορα γκολ του Ολυμπιακού στο δεύτερο μέρος στάθηκε ο Σα Πίντο, μετά την ήττα του ΟΦΗ στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Δεν έμεινε ικανοποιημένος από την απόδοση και την οργάνωση του ΟΦΗ στο δεύτερο ημίχρονο ο Σα Πίντο.

Μετά το βαρύ 5-1 από τον Ολυμπιακό, ο Πορτογαλός τεχνικός εστίασε στα δύο γρήγορα τέρματα των Μήτρογλου και Χολέμπας στο δεύτερο μέρος που ουσιαστικά εκμηδένισαν τις όποιες ελπίδες των Κρητικών για θετικό αποτέλεσμα στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

«Συγγνώμη αλλά θα μιλήσω ισπανικά και όχι αγγλικά γιατί δεν έχουμε μεταφραστή. Η ομάδα μου άρεσε στα πρώτα 45 λεπτά. Είχε οργάνωση. Μπορούσαμε και αλλάζαμε την μπάλα. Αυτά κρατάω από το Α' μέρος. Παίζαμε με μία μεγάλη ομάδα όπως ο Ολυμπιακός. Με παίκτες που έχουν πολύ καλή τεχνική και μπορούν να αλλάξουν ένα ματς ανά πάσα στιγμή.

Ο Ολυμπιακός είναι μία ομάδα που μπορεί να κάνει πολλές ευκαιρίες και να πετύχει πολλά γκολ. Στο Β' μέρος δεν είχαμε οργάνωση. Δεν ήμασταν όπως έπρεπε. Πρέπει να διορθωθούμε στην οργάνωση και να πηγαίνουμε πιο καλά και στα 90 λεπτά. Με το που ξεκινάει το δεύτερο μέρος φάγαμε δύο γκολ πολύ εύκολα και εκεί τελείωσαν όλα.

Ήταν δύσκολο να αλλάξουμε κάτι. Κάναμε και τις 2 αλλαγές. Βάλαμε γρήγορους παίκτες για να πάμε στην κόντρα. Ούτε όμως αυτό το καταφέραμε. Όταν προσπαθήσαμε να γυρίσουμε το ματς μετά είχαμε την 2η κίτρινη ήταν πολύ δύσκολο να πετύχουμε κάτι στον αγώνα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x