Stoiximan Super League

Ολιβέιρα: «Βρίσκω σιγά-σιγά τον εαυτό μου, στον μέλλον θα πάμε καλύτερα»

Χαρούμενος για την κατάστασή του, όπως αυτή φάνηκε και στο τελευταίο φιλικό με την ΑΕ Λεμεσού, εμφανίστηκε ο Νέλσον Ολιβέιρα και δήλωσε αισιόδοξος για την πορεία της ομάδας του.

Στην επάνοδό του, μετά τον δύσκολο τραυματισμό που είχε την περσινή σεζόν, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων ο Νέλσον Ολιβέιρα, μετά το φιλικό του ΠΑΟΚ με την ΑΕ Λεμεσού.

Ο Πορτογάλος επιθετικός πέτυχε το 2ο γκολ του «Δικεφάλου του Βορρά» στη φιλική αναμέτρηση με την κυπριακή ομάδα, αφού στο 32ο λεπτό εκμεταλλεύτηκε την άψογη πάσα του Κάλεντ Νάρεϊ.



Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ολιβέιρα


Για την προετοιμασία: «Δουλεύουμε κάτω από ιδανικές συνθήκες. Προπονούμαστε σε εξαιρετικές εγκαταστάσεις και με θαυμάσιες καιρικές συνθήκες».

Ερωτηθείς για την παρουσία του κόσμου του ΠΑΟΚ στην Κύπρο, τόνισε: «Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί υπάρχει αυτή η δυνατότητα, να δουν δηλαδή την ομάδα από κοντά οι φίλοι του ΠΑΟΚ που είναι στο νησί. Ξέρουμε πόσο μας αγαπάνε και είμαστε χαρούμενοι που μας βλέπουν από κοντά μετά από χρόνια».

Μιλώντας τέλος για την δική του απόδοση: «Είναι σημαντικό κάθε παίκτης να σκοράρει έστω και σε φιλικά. Το πρώτο κομμάτι της σεζόν για μένα ήταν δύσκολο, βρίσκω σιγά-σιγά τον εαυτό μου και πιστεύω ότι θα μελλοντικά θα πάμε καλύτερα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x