Stoiximan Super League

Άσχημα μαντάτα με Ολιβέιρα στον ΠΑΟΚ: Νοκ-άουτ για έξι μήνες

Εκτός δράσης για έξι μήνες θα μείνει ο επιθετικός του ΠΑΟΚ, Νέλσον Ολιβέιρα, ο οποίος δεν γλιτώνει τελικά το χειρουργείο.

Δεν γλίτωσε τα χειρότερα ο Νέλσον Ολιβέιρα. Τα αποτελέσματα από τον νέο κύκλο εξετάσεων δεν ήταν τα επιθυμητά, καθώς ο Πορτογάλος φορ του ΠΑΟΚ θα υποβληθεί σε χειρουργείο, ώστε να αποκατασταθεί η ζημιά στον χιαστό και θα μείνει έξι μήνες εκτός δράσης.

Ο 30χρονος επιθετικός τραυματίστηκε στη ρεβάνς με την Μποέμιαν για τα playoffs του Europa Conference League και η αρχική εκτίμηση έκανε λόγο για μερική ρήξη, η οποία, όπως αναφέρουν στον «δικέφαλο του Βορρά» επιβεβαιώθηκε.

Η επέμβαση πρόκειται να πραγματοποιηθεί την Πέμπτη (19/08) στην Πορτογαλία από τον ορθοπεδικό Ζοζέ Κάρλος Νορόνια και ο παίκτης θα μείνει εκτός δράσης για έξι μήνες και όχι για τρεις.

Η ανακοίνωση

Ο Νέλσον Ολιβέιρα τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια του αγώνα ΠΑΟΚ – Μποέμιανς για το Europa Conference League. Η αρχική διάγνωση έκανε λόγο για μερική ρήξη πρόσθιου χιαστού.

Οι πρόσθετες κλινικές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο Πορτογάλος επιβεβαίωσαν το ιατρικό πόρισμα κι ο Ολιβέιρα θα πρέπει να υποβληθεί σε χειρουργείο προκειμένου να αντιμετωπίσει το πρόβλημα στο γόνατό του.

Η επέμβαση πρόκειται να πραγματοποιηθεί την Πέμπτη (19.08) στην Πορτογαλία από τον ορθοπεδικό Ζοζέ Κάρλος Νορόνια. Ο Ολιβέιρα θα παραμείνει στην πατρίδα του για το πρώτο στάδιο αποθεραπείας και στη συνέχεια θα επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη για την υπόλοιπη πορεία της αποκατάστασης.

Η απουσία του από τους αγωνιστικούς χώρους υπολογίζεται σε περίπου έξι μήνες.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x