Stoiximan Super League

Πάει Πορτογαλία ο Ολιβέιρα, εξετάζει τις επιλογές του ο ΠΑΟΚ

Απότομα χάλασε το κλίμα στον ΠΑΟΚ μετά τον χθεσινό τραυματισμό του Νέλσον Ολιβέιρα, που από αύριο θα είναι στην Πορτογαλία για να εξεταστεί από ειδικό γιατρό.

Μπορεί ο ΠΑΟΚ να πανηγύρισε την πρόκρισή του επί της Μποέμιανς, που τον στέλνει τα playoffs του Europa Conference League, αλλά τα χαμόγελα αυτά δεν κράτησαν πολύ, λόγω του τραυματισμού του Νέλσον Ολιβέιρα.

Σε μια εντελώς ανύποπτη φάση, ο Πορτογάλος επιθετικός ένιωσε ενοχλήσεις στο γόνατο και όπως διαπιστώθηκε από τις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε, υπέστη μερική ρήξη πρόσθιου χιαστού.

Όπως ήταν αναμενόμενο, αυτή η εξέλιξη προκαλεί πολύ μεγάλο προβληματισμό, τόσο στον ΠΑΟΚ, όσο και στον ίδιο τον παίκτη, που συμμετείχε σε όλη την προετοιμασία και παράλληλα είχε κερδίσει με το… καλημέρα φανέλα βασικού στις επιλογές του Ράζβαν Λουτσέσκου.

Το θέμα είναι όμως τι γίνεται από εδώ και πέρασε για τον Δικέφαλο του Βορρά. O 30χρονος φορ αύριο θα ταξιδέψει στην πατρίδα του και θα εξεταστεί από έναν κορυφαίο γιατρό, που είναι ειδικός σε τέτοιου είδους περιπτώσεις και θα δώσει κι εκείνος τη δική του εκτίμηση για το τι πρέπει να συμβεί με τον ποδοσφαιριστή.

Από τη στιγμή που δεν έχει υποστεί ολική ρήξη, υπάρχει πιθανότητα να γλιτώσει το νυστέρι και ακολουθώντας ένα ειδικό πρόγραμμα αποκατάστασης να επιστρέψει σε ρυθμού κανονικών προπονήσεων σε περίπου δύο μήνες. Σε αυτό το (καλό) σενάριο, ο ΠΑΟΚ αναμένεται να πορευθεί ως έχει στη γραμμή κρούσης, χωρίς να προχωρήσει σε περαιτέρω ενίσχυση.

Αντίθετα, εφόσον περάσει την πόρτα του χειρουργείου και ο Ολιβέιρα επιστρέψει το 2022, τότε οι Θεσσαλονικείς αναγκαστικά θα κινηθούν για την απόκτηση ενός φορ, που θα μπορέσει να μπει στα… παπούτσια του πρώην άσου της ΑΕΚ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x