Stoiximan Super League

Όλους τους «φτιάχνει» ο Ολυμπιακός

O Χριστόφορος Ευαγγελάτος γράφει στο sport-fm.gr για τους παίκτες που πέρασαν απ'τον Ολυμπιακό και είδαν την καριέρα τους να απογειώνεται.

Μια προσεκτική “ματιά” στα όσα ακούγονται στο φετινό μεταγραφικό “παζάρι” για πρώην παίκτες του Ολυμπιακού, είναι αρκετή για να διαπιστώσει κάποιος πόσο μεγάλη ώθηση έδωσε στις καριέρες αυτών των ποδοσφαιριστών ο πρωταθλητής Ελλάδος.


Του Χριστόφορου Ευαγγελάτου


Η Ζενίτ έκανε πρόταση 35 εκ. ευρώ για να πάρει τον Κώστα Μανωλά από τη Ρόμα, προσφέροντας μάλιστα ένα εξαιρετικό συμβόλαιο στον Έλληνα στόπερ. Αν οι “τζιαλορόσι” απαντήσουν αρνητικά φαίνεται πως υπάρχει πρόθεση της Ζενίτ να βελτιώσει την προσφορά της, φτάνοντας ακόμα και στα 40 εκ. ευρώ. Την ίδια στιγμή η πορτογαλική εφημερίδα Α Μπόλα είχε πρωτοσέλιδο θέμα για τις απαιτήσεις που προβάλει η Μπενφίκα, σε όσες ομάδες εκφράζουν ενδιαφέρον για την απόκτηση του Κώστα Μήτρογλου. “Η τιμή εκκίνησης είναι 30 εκ. ευρώ” αναφέρει χαρακτηριστικά στο ρεπορτάζ της η πορτογαλική εφημερίδα. Δεν είναι όμως μόνο ο Μανωλάς και ο Μήτρογλου, καθώς ο αγγλικός Τύπος αναφέρει σήμερα πως η Νιούκαστλ έκανε πρόταση 20 εκ. ευρώ στους “αετούς”της Λισσαβώνας για να πάρει τον Ανδρέα Σάμαρη. Μάλιστα σύμφωνα με τα ρεπορτάζ των Άγγλων, η Μπενφίκα θ' απαντήσει καταφατικά στην πρόταση της Νιούκαστλ κι έτσι ο Σάμαρης θα “μετακομίσει” στον αγγλικό Βορρά για να φορέσει τη φανέλα μιας ιστορικής ομάδας του Νησιού.

Κάποιοι μάλιστα έλεγαν, όταν η Μπενφίκα έδινε 10 εκ. ευρώ στον Ολυμπιακό για να εντάξει στο δυναμικό της τον διεθνή μέσο, ότι η πορτογαλική ομάδα “πιάστηκε κορόιδο”. Δέκα εκ. ευρώ κέρδος (μόνο) θα έχουν λοιπόν οι “χαζοί” Λουζιτανοί οι οποίοι πίστεψαν στο (αναμφισβήτητο) ταλέντο του Σάμαρη και τα “έσκασαν” στους πειραιώτες για να πάρουν τον παίκτη πριν από τρία χρόνια. Δεν είναι όμως μόνο οι συγκεκριμένοι παίκτες που “έφτιαξαν” τις καριέρες τους μέσα από την παρουσία τους στον Ολυμπιακό. Πολύ απλά αναφερθήκαμε σε τρεις περιπτώσεις που έχουν ενδιαφέρον λόγω των συνεχόμενων ρεπορτάζ στον ευρωπαϊκό Τύπο. Λογικό δεν είναι λοιπόν οι Έλληνες παίκτες να θέλουν να παίξουν στον Ολυμπιακό και να προτιμούν τους “ερυθρόλευκους”. Όταν βλέπουν τέτοια εξέλιξη δεν θα πάνε στον Ολυμπιακό;

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x