Stoiximan Super League

Όλσεν: «Μπορεί να έχουμε κάτι τις επόμενες ημέρες...»

Ο Ρόμπιν Όλσεν δεν… ξαφνιάστηκε όταν ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο μεταγραφής του στον ΠΑΟΚ. «Σε 1-2 ημέρες ίσως μπορούμε να πούμε περισσότερα», δήλωσε ο τερματοφύλακας της Μάλμε σε συμπατριώτες του.

Η μετακίνησή του στον ΠΑΟΚ εμφανίζεται «τελειωμένη» από τους Σουηδούς, ωστόσο, ο ίδιος ο Ρόμπιν Όλσεν κατέβασε τους τόνους. Μιλώντας στο «expressen.se» δεν ξαφνιάστηκε όταν ρωτήθηκε για τον «Δικέφαλο», αλλά μετέφερε τις όποιες εξελίξεις για τις επόμενες ημέρες.

«Δεν έχω τίποτα να πω, δεν έχω να κάνω κανένα σχόλιο. Αν περιμένουμε λίγες ημέρες ακόμα τότε μπορεί κάτι να συμβεί. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε αυτή τη στιγμή είναι να ρωτήσετε τον αθλητικό διευθυντή της Μάλμε, Ντάνιελ Άντερσον, ή τον ατζέντη μου, Χασάν Σεντικάγια.

Αν η Μάλμε συμφωνήσει με τον ΠΑΟΚ σύντομα τότε θα παίξω στο Europa League. Δεν ξέρω πόσο κοντά είναι οι δύο ομάδες σε μία συμφωνία. Ίσως θα μπορούμε να πούμε περισσότερα για αυτό σε 1-2 ημέρες», ανέφερε χαρακτηριστικά ο 25χρονος τερματοφύλακας, ενώ δήλωσε άγνοια για τα δημοσιεύματα που τον παρουσίαζαν να έχει αποχαιρετήσει ήδη τους συμπαίκτες του. Σύσσωμος, πάντως, ο σουηδικός Τύπος γράφει πως θα συνεχίσει την καριέρα του στους Θεσσαλονικείς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x