Stoiximan Super League

Φουλάρει για το νταμπλ ο Ολυμπιακός

Στο προσεχές παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας έσπευσε να στρέψει την προσοχή των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού ο Πέντρο Μαρτίνς.

Ιδανικό φινάλε στη σεζόν θέλει να κάνει ο Ολυμπιακός, κάνοντας για δεύτερη συνεχή σεζόν το νταμπλ.

Ο Πέντρο Μαρτίνς, αμέσως μετά τη λήξη του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, φρόντισε να στρέψει την προσοχή των ποδοσφαιριστών του στον προσεχή τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με τον ΠΑΟΚ.

Συγκεκριμένα, ο Πορτογάλος τεχνικός τόνισε πως είναι καλοί οι πανηγυρισμοί, όμως υπάρχει ακόμα ένα ματς για να ολοκληρωθεί η φετινή σεζόν.

Στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο αναγνωρίζουν πως η ήττα των Θεσσαλονικέων από τον Αστέρα Τρίπολης ήταν χωρίς… αντίκρισμα, αφού ο Πάμπλο Γκαρσία επέλεξε να παρατάξει την ομάδα του με αρκετές αλλαγές.

Ο τελικός του Κυπέλλου είναι μία διαφορετική υπόθεση και ο Μαρτίνς ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές του να ξεχάσουν το συντομότερο δυνατόν το 1-4 μέσα στο «Απόστολος Νικολαΐδης».

Σε ό,τι αφορά την ενδεκάδα, από σήμερα ο 50χρονος κόουτς θα αρχίσει τις δοκιμές με φόντο τη σαββατιάτικη αναμέτρηση. Πολλά, βέβαια, θα κριθούν και από τη συμμετοχή του Σωκράτη Παπασταθόπουλου.

Στην περίπτωση που δεν τα καταφέρει ο έμπειρος στόπερ, τότε μπροστά από το Σα θα είναι η τριάδα Σεμέδο, Χολέμπας, Εμβιλά και ως φουλ μπακ θα παίξουν οι Ανδρούτσος, Ρέαμπτσιουκ. Στα χαφ θα ξεκινήσουν ο Μπουχαλάκης και ο Καμαρά.

Στην επίθεση δεν αποκλείεται να δούμε ξανά τον Ελ Αραμπί σε ρόλο εξτρέμ, τον Μασούρα στο άλλο άκρο και να παίξει στην κορυφή ο Χασάν ή να παίξει ο Μαροκινός στην κανονική του θέση και να παίξει ως εξτρέμ ο Μπρούμα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x