Stoiximan Super League

Ο Ολυμπιακός 0/3 με Παναθηναϊκό μετά από 15 χρόνια

Για τρίτο σερί ματς τη φετινή σεζόν ο Ολυμπιακός δεν κέρδισε τον Παναθηναϊκό και αυτό συνιστά (αρνητικό) ρεκόρ για την ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς.

Σε τρία διαδοχικά παιχνίδια κόντρα στον Παναθηναϊκό δεν έχει σκοράρει ο Ολυμπιακός, μετά την ήττα στη Λεωφόρο με 1-0 για την 5η αγωνιστική των πλέι-οφ της Σούπερ Λίγκας.

Οι Πειραιώτες είχαν δύο 0-0 στην κανονικά διάρκεια με αντίπαλο το «τριφύλλι», το οποίο χθες κατάφερε να τον γυρίσω πίσω δεκαπέντε χρόνια με τη χθεσινή του επικράτηση.

Συγκεκριμένα, η τελευταία φορά που δεν είχε σκοράρει σε τρία σερί ντέρμπι «αιωνίων» ο Ολυμπιακός ήταν τη διετία 2006-2007.Η αρχή είχε γίνει στις 5 Νοεμβρίου 2006, όταν οι «πράσινοι» είχαν επικρατήσει με 1-0 με το αυτογκόλ του Θανάση Κωστούλα.

Ακολούθησε νέα νίκη του Παναθηναϊκού, στις 4 Μαρτίου 2007 ξανά με 1-0 με γκολ του Δημήτρη Παπαδόπουλου και η τριάδα εκείνων των ντέρμπι ολοκληρώθηκε με το 0-0 στη Λεωφόρο για την 1η αγωνιστική του επόμενου πρωταθλήματος, στις 2 Σεπτεμβρίου 2007.

Ο Ολυμπιακός, πάντως, είχε και σερί τεσσάρων αγώνων χωρίς νίκη επί του Παναθηναϊκού τη διετία 2017-2018, όμως τότε είχε καταφέρει να σκοράρει σε μερικά από αυτά τα ματς.

Παράλληλα, οι πρωταθλητές έμειναν χωρίς νίκη για τρίτο σερί αγώνα στα πλέι-οφ μετά το 1-1 με τον ΠΑΣ στα Γιάννενα και το 1-1 με την ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x