Stoiximan Super League

Ισίδωρος Κουτσίδης, το… γούρι του Ολυμπιακού: Έζησε δύο επικές προκρίσεις σε λιγότερο από 24 ώρες!

Ο Ισίδωρος Κουτσίδης μπορεί κάλλιστα να χαρακτηριστεί και ως ο γουρλής του Ολυμπιακού, αφού μέσα σε λιγότερες από 24 ώρες έζησε από κοντά την πρόκριση των ανδρών και των νέων.

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει να γράφει ιστορία και να τρελαίνει την Ευρώπη!

Την Πέμπτη το βράδυ, η ομάδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ πήρε επική πρόκριση μέσα στο «Σουκρού Σαράτσογλου» και την Κωνσταντινούπολη, λυγίζοντας στα πέναλτι τη Φενέρμπαχτσε για να περάσει στα ημιτελικά του Europa Conference League.

Την Παρασκευή το απόγευμα, το σύνολο του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου πήρε μια μάγκικη πρόκριση στον τελικό του Youth League, επικρατώντας στα πέναλτι της Ναντ και θα διεκδικήσει την ευρωκούπα.



Κοινή συνισταμένη των δύο προκρίσεων; Ο Ισίδωρος Κουτσίδης! Ο 19χρονος στόπερ μπορεί κάλλιστα να χαρακτηριστεί και ως γουρλής, αφού μέσα σε λιγότερο από 24 ώρες έζησε από κοντά δύο απίθανα και ιστορικά ματς.

Με την ομάδα ανδρών, ήταν στον πάγκο αλλά δεν χρησιμοποιήθηκε, όμως έζησε με αγωνία τα όσα συνέβησαν στην Πόλη. Λίγες ώρες μετά, ταξίδεψε για την Ελβετία, πήρε φανέλα βασικού και έβαλε το λιθαράκι του για την πρόκριση.

Τα όσα έζησε ο «μικρός» σε λίγες ώρες, δεδομένα θα τα θυμάται για πολλά χρόνια. Αν και σύντομα, παίζει ευρωπαϊκό τελικό στο Youth League, ενώ δεδομένη φαντάζει η παρουσία του στην αποστολή και του πρώτου ημιτελικού με την Άστον Βίλα ελέω της απουσίας του Ντόη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x