Stoiximan Super League

Έντονη δυσαρέσκεια για Μανούχο στον Ολυμπιακό

Με τον ορισμό του Βαγγέλη Μανούχου στο κυριακάτικο ντέρμπι με τον Άρη στο Καραϊσκάκη απόρησαν οι ιθύνοντες του Ολυμπιακού, εκφράζοντας την έντονη δυσαρέσκειά τους.

Ο Βαγγέλης Μανούχος (του συνδέσμου Αργολίδας) ορίστηκε να διευθύνει το ντέρμπι Ολυμπιακός-Άρης στο Καραϊσκάκη για την 13η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Ο συγκεκριμένος ορισμός προκάλεσε την έκπληξη στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο, αφού περίμεναν σε ένα τόσο σημαντικό και κρίσιμο παιχνίδι να οριστεί κάποιος ξένος ρέφερι, όπως συμβαίνει στα περισσότερα ντέρμπι ή κρίσιμα παιχνίδια του ελληνικού πρωταθλήματος.

Για αυτό τον λόγο οι Πειραιώτες εξέφραζαν την έντονη δυσαρέσκειά τους για την κίνηση αυτή της ΚΕΔ, αφού πολλές φορές στο παρελθόν έχουν τονίσει ότι δεν εμπιστεύονται τους Έλληνες ρέφερι σε τόσο σημαντικά ματς.

Στον Ολυμπιακό θυμίζουν και συγκεκριμένα ματς που είχε προκαλέσει μουρμούρα ο κ. Μανούχος, ο οποίος μπορεί στο παιχνίδι με τον Ιωνικό να ήταν καλός, όμως ως VAR στην αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Σμύρνης είχε δώσει επιθετικό φάουλ του Μπα, ειδοποιώντας τον Κουτσιαύτη να κάνει ανασκόπηση της φάσης και ο τελευταίος να πάρει πίσω το πέναλτι υπέρ των πρωταθλητών Ελλάδας σε χέρι του Μπρούνο Άλβες.



Επίσης, από την πειραϊκή ΠΑΕ στέκονται και στην ανακοίνωση που εξέδωσε η ΑΕΛ εναντίον του Έλληνα ρέφερι, για την διαιτησία στο παιχνίδι Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ.

Συγκεκριμένα, σε μία φάση είχε υποδείξει φάουλ υπέρ των «βυσσινί» και στη συνέχεια έδωσε φάουλ υπέρ του «Δικεφάλου του Βορρά», χάρη στο οποίο κατάφερε ο Κούρτιτς να ισοφαρίσει για τους Θεσσαλονικείς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x