Stoiximan Super League

Πίστη ότι θα προλάβει την ΑΕΚ ο Εμβιλά

Σε ρυθμούς ΑΕΚ κινούνται για τα καλά στον Ολυμπιακό, με την κατάσταση του Γιάν Εμβιλά να είναι στο επίκεντρο.

Την προετοιμασία για το ντέρμπι με την ΑΕΚ, για την 5η αγωνιστική των Playoffs, έχει ξεκινήσει ο Ολυμπιακός και μέσα από τις επόμενες προπονήσεις θα ξεκαθαρίσουν οι προθέσεις του Ζοζέ Ανικγό για την ενδεκάδα.

Ο Γάλλος τεχνικός έχει εξηγήσει από τη Δευτέρα στους παίκτες ότι όλα όσα έγιναν στη ρεβάνς του Κυπέλλου δεν έχουν καμία σχέση με τον προσεχή αγώνα και απέναντί τους θα βρουν μία διαφορετική ομάδα.

Άλλωστε, είναι νοκ άουτ ο Αραούχο. Την ίδια στιγμή, στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο υπάρχει αισιοδοξία για την κατάσταση του Εμβιλά.

Ο Γάλλος χαφ ταλαιπωρείται από μία ίωση (στομαχικές διαταραχές), όμως εκτιμάται πως θα προλάβει να είναι έτοιμος για το επόμενο παιχνίδι με τους «κιτρινόμαυρους».

Ένα ερωτηματικό, στα πλάνα του Ανιγκό, αφορά το κέντρο της άμυνας, και αν θα διατηρήσει το δίδυμο Μπα-Σισέ, ή θα βάλει έναν εκ των Παπασταθόπουλου ή Ντόι στη θέση τους.

Το δεύτερο αφορά τον παίκτη πίσω από τον Μπακαμπού, όλα δείχνουν ότι ο Φορτούνης είναι φαβορί για τη θέση στο «10», ενώ ο Μασούρας (από τη στιγμή που ο Κανός είναι εκτός) θα πάρει θέση στο ένα άκρο και στο άλλο θα παίξει ο Βαλμπουενά ή ο Μπιέλ (που όμως είναι ντοφορμέ).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x