Stoiximan Super League

Απόψε η ευρωπαϊκή λίστα του Ολυμπιακού, θλάση ο Τικίνιο, τον περιμένουν στη Βραζιλία

Ανακοινώνει τη λίστα του για τα ματς με τον Απόλλωνα Λεμεσού ο Ολυμπιακός. Εκτός μάχης ο Τικίνιο, ο οποίος έχει υποστεί θλάση. Προβλήματα και με Ζινκερνάγκελ-Μπα.

Γνωστή γίνεται απόψε η λίστα του Ολυμπιακού για τα ματς με τον Απόλλωνα Λεμεσού.

Οι Πειραιώτες αναμένεται να κάνουν εντός της ημέρας γνωστές τις επιλογές για τις αναμετρήσεις με τον κυπριακό σύλλογο για τα playoffs του Europa League. Δεν θα είναι διαθέσιμος ο Τικίνιο, καθώς όπως ανέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94.6, έχει υποστεί θλάση.

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός πέρασε ως αλλαγή στη ρεβάνς της Πέμπτης με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας, παίρνοντας τη θέση του Ελ Αραμπί στο 68ο λεπτό και στο 91’ έγινε αναγκαστική αλλαγή. Όπως, λοιπόν, διαπιστώθηκε έπειτα από τις σχετικές εξετάσεις πρόκειται για θλάση.

Παράλληλα, στη Βραζιλία θεωρείται ουσιαστικά δεδομένη η επιστροφή του στην πατρίδα του για λογαριασμό της Μποταφόγκο. Μάλιστα, ο ραδιοφωνικός σταθμός «Tupi» μετέδωσε την πληροφορία ότι τον περιμένουν στη «χώρα του καφέ» για να κλείσει στην Μποταφόγκο. Πάντως, από τον Ολυμπιακό δεν επιβεβαιώνεται κάτι ακόμα.

Επίσης, ενοχλήσεις έχουν Ζινκερνάγκελ και Μπα, οι οποίοι ήταν βασικοί και έγιναν αλλαγή στο ματς με τη Σλόβαν, αλλά έχουν αποφύγει τα χειρότερα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x