Stoiximan Super League

Επίσημο: Ανακοίνωσε Σκάρπα ο Ολυμπιακός

Ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού είναι και επίσημα ο Γκουστάβο Σκάρπα, καθώς οι «ερυθρόλευκοι» ανακοίνωσαν τη μεταγραφή του Βραζιλιάνου χαφ.

Η πρώτη από τις επόμενες μεταγραφές που έχει στα σκαριά ο Ολυμπιακός ανακοινώθηκε επίσημα! Συγκεκριμένα, οι Πειραιώτες καλωσόρισαν τον Γκουστάβο Σκάρπα, ο οποίος έφτασε χθες το απόγευμα στην Ελλάδα, για τα διαδικαστικά.

Ο Βραζιλιάνος χαφ, όπως έγινε γνωστό, θα παίξει ως δανεικός από την Νότιγχαμ στην ελληνική ομάδα, η οποία θα καλύψει πλήρως το συμβόλαιό του.

Από εκεί και πέρα, σήμερα περιμένουμε τις αντίστοιχες εξελίξεις για τον Σαντιάγο Έζε, ο οποίος θα αγοραστεί από την Ουρακάν και νωρίτερα έγινε γνωστό πως λίγο μετά τη μία αναμένεται η άφιξη του Ιβάν Μπρνιτς στην Αθήνα, για να υπογράψει και εκείνος το συμβόλαιό του.

Δείτε την ανακοίνωση στα social media





«Πρόταση από την Γουιντάντ στον Ελ Αραμπί»


Εν αναμονή των αφίξεων για την περαιτέρω ενίσχυση του Ολυμπιακού, προέκυψε η πληροφορία για πιθανή αποχώρηση παίκτη από το «ερυθρόλευκο» ρόστερ.

Συγκεκριμένα, από το Μαρόκο προκύπτει η πληροφορία σύμφωνα με την οποία η Γουιντάντ Καζαμπλάνκα έχει καταθέσει πρόταση στον Γιουσέφ Ελ Αραμπί, όπως μετέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Στην πατρίδα του Μαροκινού επιθετικού γράφουν πως η Γουιντάντ δίνει διετές συμβόλαιο στον παίκτη και, μάλιστα, φαίνεται πως είναι κοντά στην απόκτησή του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x