Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη! Δύο μήνες μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Ολυμπιακού από τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ ανακοίνωσε την επέκταση του συμβολαίου του Βάσκου προπονητή.

«Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ 2024-25. Ο Ισπανός τεχνικός υπέγραψε την επέκταση του συμβολαίου του και θα χτίσει τον Θρύλο της επόμενης σεζόν», αναφέρει το μήνυμα στη σχετική ανακοίνωση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο Μεντιλίμπαρ ανέλαβε με κάθε επισημότητα τους Πειραιώτες στις 11 Φεβρουαρίου, όταν όλα έδειχναν πως είναι σε κακό φεγγάρι για τον Ολυμπιακό, όμως τώρα η ομάδα βρίσκεται κοντά στην πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League μετά το 3-2 επί της Φενέρ την περασμένη Πέμπτη και απέχει τέσσερις βαθμούς από τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα.

«Ήταν κάτι, που περιμέναμε εδώ και μέρες, τα είχαν πει και τα είχαν συμφωνήσει η διοίκηση με τον προπονητή, και τώρα έχουμε την ανακοίνωση. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης του είχε κάνει επίσημη πρόταση, πριν καν το πρώτο ματς με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, και ο Μεντιλίμπαρ αποδέχθηκε, ουσιαστικά, την πρόκληση αυτή και είχαμε μεταφέρει το προηγούμενο Σάββατο και επιβεβαίωσε ο ισπανικός Τύπος στη συνέχεια», είπε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Μέχρι τώρα ο Ολυμπιακός έχει δώσει 13 ματς υπό την καθοδήγηση του Βάσκου κόουτς, με την ομάδα να μετράει 10 νίκες και 3 ήττες, έχοντας 32 γκολ υπέρ και 15 κατά στο συγκεκριμένο διάστημα.

Η ανακοίνωση στο Instagram της ΠΑΕ Ολυμπιακός



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x