Πέδρο Μαρτίνς… 2024!

Δεν το κουνάει από τον Ολυμπιακό ο 51χρονος τεχνικός, ο οποίος υπέγραψε νέο συμβόλαιο με τους Πειραιώτες, το οποίο δεσμεύει τις δύο πλευρές για επιπλέον δύο χρόνια, όπως μετέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Πρόκειται για μια εξέλιξη που είχαν ουσιαστικά προαναγγείλει οι δύο πλευρές, αλλά σφραγίστηκε σήμερα, καθώς συναντήθηκε ο προπονητής των πρωταθλητών Ελλάδος με τον ισχυρό άνδρα των Πειραιωτών, Βαγγέλη Μαρινάκη.



Το θέμα τελείωσε, με τον Μαρτίνς να υπογράφει το νέο του συμβόλαιο με την ομάδα. Στον πάγκο της οποίας βρίσκεται από το καλοκαίρι του 2018.



Λίγη ώρα μετά ακολούθησε η ανακοίνωση των Πειραιωτών

Σε αυτήν αναφέρεται: «Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την επέκταση συνεργασίας με τον Πέδρο Μαρτίνς μέχρι το 2024. Ο Πορτογάλος τεχνικός αποτελεί τον μακροβιότερο προπονητή στην ιστορία της ομάδας.

Ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του συλλόγου το 2018 και από τότε έχει κοουτσάρει τον Ολυμπιακό σε 196 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις με απολογισμό 131 νίκες, 35 ισοπαλίες και 30 ήττες.

Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει οδηγήσει τον Ολυμπιακό στην κατάκτηση δύο πρωταθλημάτων και τη φετινή σεζόν η ομάδα, υπό τις οδηγίες του, βρίσκεται στην πρώτη θέση, ούσα αήττητη, ενώ συνεχίζει στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας και στους «32» του UEFA Europa League
».



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x