Stoiximan Super League

Αποφασίζει για τερματοφύλακα ο Ολυμπιακός

Προχωράει όπως όλα δείχνουν σε απόκτηση τερματοφύλακα ο Ολυμπιακός μετά τη ζημιά με Βατσλίκ. Φαβορί ο Πασχαλάκης, ποιος είναι το αουτσάιντερ.

Πάει για τερματοφύλακα ο Ολυμπιακός. Τα άσχημα χθεσινοβραδινά μαντάτα με τον Βατσλίκ ανατρέπουν τα δεδομένα σε ό,τι αφορά τον μεταγραφικό σχεδιασμό των Πειραιωτών, οι οποίοι είχαν αποφασίσει στη σύσκεψη της Δευτέρας ότι δεν θα προχωρήσουν σε περαιτέρω ενίσχυση της ομάδα.

Ωστόσο, η ζημιά η οποία υπέστη στο παιχνίδι της Τσεχίας με την Ελβετία ο 33χρονος τερματοφύλακας, ο οποίος αναμένεται να μείνει εκτός για 2-3 μήνες, έχει διαφοροποιήσει τα δεδομένα. Πλέον, οι «ερυθρόλευκοι» καλούνται να αποφασίσουν αν θα κινηθούν για μια προσθήκη για τη θέση κάτω από τα δοκάρια. Όλα δείχνουν ότι θα πάρουν παίκτη και οι επιλογές οι οποίες βρίσκονται στη λίστα τους είναι ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης και ο Όργιαν Νίλαντ, που υπερασπίζεται την εστία της εθνικής Νορβηγίας, όπως έχει αναφέρει ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Φαβορί είναι ο μέχρι πρότινος τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ, ο οποίος έχει «παίξει» πολύ στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού το φετινό καλοκαίρι. Τις προσεχείς ώρες θα υπάρξουν οριστικές εξελίξεις, καθώς τα χρονικά περιθώρια στενεύουν. Ασφαλώς και στο παιχνίδι της Κυριακής με τον Ατρόμητο, ο Κωνσταντίνος Τζολάκης θα βρεθεί κάτω από την «ερυθρόλευκη» εστία.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x