Stoiximan Super League

Ο προπονητής της εξέδρας: Ο Σισέ, οι… πολλοί Καμαρά και ο κόσμος

Μπόλικα… πρόσωπα είχε το 2-1 του Ολυμπιακού επί του Άρη για τον προπονητή της εξέδρας.

Ίδιο σκορ, άλλος νικητής. Μία εβδομάδα μετά το 2-1 του Άρη επί του Ολυμπιακού και το σπάσιμο του αήττητου σερί, οι Πειραιώτες επιβλήθηκαν αυτοί 2-1 των «κίτρινων» στην πρεμιέρα των playoffs, έχοντας σε μεγάλη βραδιά τον Παπέ Σισέ.

Ο πρωταθλητής Αφρικής όμως δεν ήταν ο μοναδικός που ξεχώρισε ο προπονητής της εξέδρας...

Στόπερ και σκόρερ: ΟΚ, το ξεκίνημα ασφαλώς θα γίνει με τον Σισέ. Τα έξι γκολ έφτασε φέτος ο Αφρικανός αμυντικός του Ολυμπιακού, που είναι τέταρτος στην εφετινή λίστα των σκόρερ της ομάδας του πίσω από Ελ Αραμπί, Τικίνιο, Μασούρα και μαζί με τον Αγκιμπού Καμαρά! Ο Σενεγαλέζος ήταν καλός και στα αμυντικά του καθήκοντα, δείχνοντας ανεβασμένος σε ένα κρίσιμο σημείο της σεζόν. Τον έχει ανάγκη τον καλό Σισέ ο Μαρτίνς...

Ολυμπιακός-Άρης: Ο προπονητής της εξέδρας

Τα συ-στημένα του Καρβάλιο: Στη Θεσσαλονίκη ήταν αρνητικός πρωταγωνιστής εξαιτίας του εκνευρισμού του, που είχε αναγκάσει τον Μαρτίνς να τον βγάλει... άρον άρον από το ημίχρονο. Σήμερα ο Πορτογάλος ήταν ήρεμος και κέρδισε την προσοχή χάρη στις εξαιρετικές του εκτελέσεις στα –μπόλικα- κόρνερ και φάουλ που είχε η ομάδα του. Είχε ασφαλώς την ασίστ στο γκολ, ενώ σε ακόμα τουλάχιστον δύο περιπτώσεις κατάφερε να βρει παίκτη μέσα στην περιοχή.

Έστω και με τη δεύτερη: Ο Ελ Αραμπί είχε βάλει τέλος στην αφλογιστία του στο «Κλ. Βικελίδης» πριν από μία εβδομάδα και σήμερα φάνηκε να σπαταλά την ευκαιρία να σκοράρει για δεύτερο σερί ματς, καθώς ο Κουέστα απέκρουσε το πέναλτί του στο πρώτο ημίχρονο. Ο Μαροκινός δεν το έβαλε κάτω, έδωσε μπόλικες μάχες και όταν είχε και δεύτερη ευκαιρία από τη βούλα, δεν λάθεψε, χαρίζοντας στον Ολυμπιακό τη νίκη. Έφτασε δε τα 17 γκολ φέτος, κάνοντας μία ακόμη σπουδαία χρονιά.

Ο… κυριότερος εκ των Καμαρά: Στο τελευταίο σκέλος του ματς, είδαμε στον αγωνιστικό χώρο τρεις Καμαρά! Αγκιμπού και Μαντί μπήκαν ως αλλαγές για τους γηπεδούχους, ενώ από το πρώτο λεπτό βρισκόταν στο ματς ο Αμπουμπακάρ, για τον Άρη. Ο Μαυριτανός ήταν πολύ κινητικός και αδίκησε τον εαυτό του στη φάση του 49’, όπου θα μπορούσε να περάσει τον Βατσλίκ και να σκοράρει. Πιστώνεται πάντως την εξαιρετική μπαλιά χάρη στην οποία ήρθε η ισοφάριση από τον Εντιαγέ. Κι ας είναι συνήθως ανάποδα οι ρόλοι τους.

Ολυμπιακός-Άρης: Ο προπονητής της εξέδρας

Με κόσμο ξανά: Για πρώτη φορά μετά από μπόλικα χρόνια, είδαμε οπαδούς ελληνικής ομάδας –πλην, φυσικά, Ολυμπιακού- να μπαίνουν στο «Γ. Καραϊσκάκης» για αγώνα πρωταθλήματος. Οι 50 οπαδοί του Άρη πήραν θέση στην κερκίδα των φιλοξενούμενων σε μια εικόνα βγαλμένη από άλλη εποχή. Στο 19’ δε, φώναξαν το όνομα του αδικοχαμένου Άλκη Καμπανού, με τους φίλους του Ολυμπιακού να χειροκροτούν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x