Stoiximan Super League

Ολυμπιακός: «Ας φροντίσουν ΚΕΔ και ΕΠΟ να έρθει ελίτ διαιτητής, αλλιώς ας αναβάλουν τον αγώνα της Τετάρτης»!

Επίσημη τοποθέτηση του Ολυμπιακού για τη διαιτησία σε «Βικελίδης» και ΟΑΚΑ και απαίτηση για ελίτ διαιτητή στο ματς Κυπέλλου της Τετάρτης, διαφορετικά «ας αναβάλουν τον αγώνα»!

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ξεκαθαρίζει προς ΚΕΔ και ΕΠΟ, ενόψει του μεγάλου ματς με τον ΠΑΟΚ την Τετάρτη για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, πως «αν δεν έχουν την ικανότητα να βρουν ελίτ διαιτητή, ας αναβάλουν τον αγώνα μέχρι να βρουν».

Η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ αντέδρασε στα όσα συνέβησαν με τη διαιτησία στην ισοπαλία (1-1) του Άρη με την ΑΕΚ και το ακυρωθέν δεύτερο γκολ των «κίτρινων», όπως επίσης και στη συνεννόηση των Φωτιά και Κατοίκου στο ΟΑΚΑ, στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Πανσερραϊκό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Μετά τα αδιανόητα από τον Ινδό με νορβηγικό διαβατήριο που ανακάλυψε ο Λανουά για να διευθύνει το παιχνίδι της αγωνιστικής και τα όσα τραγελαφικά είδαμε στο άλλο βραδινό ματς από τον Έλληνα διαιτητή Κατοίκο, ακούμε ότι ετοιμάζεται ο ''αρχιδιαιτητής'' να ορίσει στο κρίσιμο παιχνίδι μας για το Κύπελλο την Τετάρτη Έλληνα διαιτητή, παραβιάζοντας τη συμφωνία των Big 4 για διαιτησία από ξένους στα μεταξύ τους παιχνίδια!

Προφανώς θα είναι μια ακόμα πρόκληση από τον Λανουά και την ΕΠΟ. Ας φροντίσουν ΚΕΔ και ΕΠΟ να έρθει ελίτ διαιτητής, όπως αρμόζει σε τέτοιο αγώνα, και να κρατήσουν τα πειράματα για τα τοπικά πρωταθλήματα. Αν δεν έχουν την ικανότητα να βρουν ελίτ διαιτητή, ας αναβάλουν τον αγώνα μέχρι να βρουν»
.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x