Stoiximan Super League

Προς αναβολή και το Ολυμπιακός-Αστέρας Τρίπολης: Πολλά κρούσματα στους Πειραιώτες!

Άλλη μία αναβολή -όχι επίσημη ακόμα- στη 17η αγωνιστική της Super League! Ο Ολυμπιακός έχει πολλά κρούσματα κορωνοϊού, οπότε το παιχνίδι της Κυριακής με τον Αστέρα Τρίπολης δεν θα διεξαχθεί!

Η Super League αποφάσισε την Παρασκευή (7/1) το πρωτάθλημα να συνεχιστεί κανονικά, αλλά μόνο… κανονικά δεν συνεχίζεται!

Μετά τις αναβολές στις αναμετρήσεις Παναιτωλικός-Λαμία, Άρης-Ατρόμητος, Ιωνικός-Απόλλων Σμύρνης και στο ντέρμπι μεταξύ ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, και το παιχνίδι ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Αστέρα Τρίπολης οδεύει σύμφωνα με πληροφορίες προς αναβολή, καθώς στους Πειραιώτες υπάρχουν πολλά κρούσματα κορωνοϊού τόσο σε παίκτες όσο και στο προπονητικό επιτελείο, αλλά και το διοικητικό προσωπικό!

Είναι χαρακτηριστικό, δε, ότι οι Αρκάδες έχουν ενημερωθεί και δεν έχουν μπει καν στη διαδικασία να φύγουν από την Τρίπολη για Πειραιά…

Αυτό σημαίνει ότι από τις αναμετρήσεις της 17ης αγωνιστικής θα διεξαχθούν μόνο η σημερινή (8/1, 17:15) του ΟΦΗ με τον ΠΑΣ Γιάννινα και η αυριανή (9/1, 17:15) του Βόλου με τον Παναθηναϊκό!

Περιμένουμε, πλέον και τη σχετική ανακοίνωση των «ερυθρόλευκων», αλλά και της Λίγκας για την αναβολή και έχει μεγάλο ενδιαφέρον τώρα να δούμε πώς θα «χωρέσουν» στο καλεντάρι τόσα ματς.

Καταλαβαίνει κανείς πως το πρόγραμμα θα είναι εξαιρετικά πιεστικό για τις ομάδες και -κυρίως- τους παίκτες το επόμενο διάστημα. Ο Απόλλων Σμύρνης μόνο θα κληθεί να δώσει επτά ματς μέσα σε 26 μέρες!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x