Stoiximan Super League

Ολυμπιακός: Βλέπει κι αποφασίζει για τους Καμαρά ο Μαρτίνς

Ο Πέδρο Μαρτίνς περιμένει να δει την κατάσταση των Μαντί και Αγκιμπού Καμαρά για να κρίνει αν θα τους ρίξει στη μάχη στο ματς του Ολυμπιακού με τον Ατρόμητο για την πρεμιέρα.

Επιτέλους… κόσμος στου Ρέντη. Ο Πέδρο Μαρτίνς είδε από χθες με ικανοποίηση το προπονητικό κέντρο του Ολυμπιακού να γεμίζει ζωή, μετά τις απουσίες 17 παικτών το προηγούμενο διάστημα λόγω εθνικών ομάδων.

Ο Πορτογάλος τεχνικός πλέον καταστρώνει τα πλάνα του για την πρεμιέρα της Κυριακής με τον Ατρόμητο (20:30) στο «Γ. Καραϊσκάκης». Πάντως σε ό,τι αφορά στους Μαντί και Αγκιμπού Καμαρά, που επέστρεψαν από μεγάλη ταλαιπωρία από τη Γουινέα μετά το πραξικόπημα, αμφότεροι θέλουν να παίξουν μεθαύριο, αλλά θα κρίνει ο προπονητής βλέποντας την εικόνα τους στην προπόνηση. Δεδομένου ότι ακολουθεί την Πέμπτη ένα σημαντικό ματς με την Αντβέρπ για το Europa League, ίσως προφυλάξει τους δύο Αφρικανούς.

Από κει και πέρα, δύσκολα θα αγωνιστεί ο Βατσλίκ που πονά ακόμη στο πόδι από το πάτημα του Λουκάκου στο ματς της Τσεχίας με το Βέλγιο. Όλα δείχνουν πως ο Τζολάκης θα τον αντικαταστήσει κάτω από τα δοκάρια, ενώ πιθανό είναι να μείνει εκτός ενδεκάδας και ο Μπουχαλάκης, που είναι καταπονημένος από σερί ματς με την Εθνική, ενώ το ίδιο ισχύει και με τον Ρέαμπτσιουκ που έπαιξε τρία 90λεπτα με τη Μολδαβία. Δεν είναι απίθανο να επιστρατευτεί για πρώτη φορά ο Καρμπόβνικ για το αριστερό άκρο της άμυνας.

Επίσης, θα φανεί σε τι κατάσταση είναι ο Εμβιλά που είχε κάποιες ενοχλήσεις προ ημερών, οι οποίες σε πρώτη φάση δεν εμπνέουν ανησυχία για τη συμμετοχή του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x