Στη Σλοβενία θα συνεχίσει την καριέρα του, τουλάχιστον ως το φινάλε της σεζόν, ο Ντένις Αλίγιαγκιτς. Ο 19χρονος ταλαντούχος φορ που είχε αποκτηθεί από τον Ολυμπιακό το περασμένο καλοκαίρι και βρισκόταν στη β’ ομάδα, δόθηκε δανεικός από τους ερυθρόλευκους ως το τέλος της ποδοσφαιρικής χρονιάς στην Μάριμπορ.
Μάλιστα, σύμφωνα με την ανακοίνωση φαίνεται πως υπάρχει και οψιόν είτε αγοράς του, είτε επέκτασης του δανεισμού.
«Είμαι πολύ χαρούμενος που καταφέραμε να βρούμε μια λύση και να συμφωνήσουμε να έρθω σε έναν σύλλογο που ξέρω από παιδί. Παρακολούθησα τη μετάδοση του αγώνα Μάριμπορ-Βικτόρια Πλζεν, μου άρεσε η ατμόσφαιρα στο γήπεδο, οι οπαδοί, αλλά και το ιδιαίτερο χρώμα της φανέλας. Όταν έμαθα για το ενδεχόμενο να μετακομίσω στο Μάριμπορ, δέχτηκα αμέσως την πρόκληση. Στην αρχή της σεζόν προπονήθηκα με την πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού, αποκτώντας πολύτιμη εμπειρία δίπλα σε συμπαίκτες όπως οι Χάμες Ροντρίγκες, Μαρσέλο, Βαλμπουενά. Γνωρίζω ότι με περιμένει μεγάλος ανταγωνισμός στην ομάδα, αλλά θα βάλω τα δυνατά μου και θέλω να συνεισφέρω το μερίδιό μου στις νέες επιτυχίες της Μάριμπορ», δήλωσε ο Αλίγιαγκιτς κατά την ανακοίνωσή του.
Denis Alijagic, dobrodosel v Ljudskem vrtu!
— NK Maribor (@nkmaribor) February 15, 2023
Novi clan @nkmaribor je Denis Alijagic, mladi ceski reprezentant, ki prihaja iz @olympiacosfc. 19-letni napadalec s pogodbo do konca sezone, z moznostjo nadaljevanja sodelovanja. Izbral si je dres s st. 96.#MiSkupajEnoSmo pic.twitter.com/ZbNbIoGNq2
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






