Stoiximan Super League

Δεν δίνει Τικίνιο στη Φενέρ ο Ολυμπιακός

Δεν επιβεβαιώνονται από τον Ολυμπιακό οι φήμες πως ο Τικίνιο θα μείνει ελεύθερος για να συνεχίσει την καριέρα του στη Φενέρμπαχτσε, ενώ οι Πειραιώτες τονίζουν ότι δεν δίνουν τον Βραζιλιάνο φορ.

Δημοσίευμα τουρκικής εφημερίδας υποστήριξε πως ο Τικίνιο αναμένεται να μείνει ελεύθερος από τον Ολυμπιακό και να υπογράψει τις επόμενες ημέρες στη Φενέρμπαχτσε.

Μάλιστα, «αποκάλυπτε» και τους οικονομικούς όρους της συμφωνίας, σύμφωνα με την οποία ο Βραζιλιάνος επιθετικός θα παίρνει 2,5 εκατ. ευρώ ετησίως και μαζί με τα μπόνους επίτευξης στόχων θα ξεπεράσει τα 3 εκατ. ευρώ.

Το προηγούμενο διάστημα είχαν υπάρξει ανάλογα ρεπορτάζ που δεν επιβεβαιώθηκαν και ανέφεραν πως ο Μασούρας πάει στην Τράμπζονπσόρ και ο Ονιεκούρου απασχολεί την Γαλατασαράι και την Μπασακσεχίρ.

Σήμερα ο Κώστας Νικολακόπουλος γράφει στον «Κόκκινο Πρωταθλητή» πως ο Ολυμπιακός δεν δίνει τον Τικίνιο στην τουρκική ομάδα, ενώ δεν έχει υπάρξει επίσημη κρούση από τους Τούρκους στους «ερυθρόλευκους» που ούτως ή άλλως δεν θα έδιναν τον παίκτη που πιστεύουν πάρα πολύ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x