Stoiximan Super League

Με 3-4-3 και στα Γιάννενα ο Ολυμπιακός

Πιθανό είναι το ενδεχόμενο ο Ολυμπιακός να αγωνιστεί ξανά με 3-4-3 στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ στα Γιάννενα για το Κύπελλο Ελλάδας.

Την προετοιμασία του για το αυριανό παιχνίδι με τον ΠΑΣ στα Γιάννενα για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας ολοκληρώνει σήμερα ο Ολυμπιακός.

Ουσιαστικά οι Πειραιώτες θα ταξιδέψουν με μία προπόνηση στην Ήπειρο και ο Πέντρο Μαρτίνς φαίνεται πως έχει αποφασίσει να μην αλλάξει το σύστημα με το οποίο θα παρατάξει την ομάδα του στους «Ζωσιμάδες».

Ο Πορτογάλος τεχνικός δοκιμάζει στα τελευταία ματς, με αρχή τα παιχνίδια με την Άρσεναλ, το 3-4-3. Ένα σύστημα που φαίνεται πως ταιριάζει στους «ερυθρόλευκους» και θα αποτελέσει μία επιλογή την επόμενη χρονιά.

Εν τω μεταξύ, ανοικτό είναι το ενδεχόμενο ο Μαρτίνς να πάει με τον Χολέμπας και στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ. Ο Ρέαμπτσιουκ ταλαιπωρήθηκε αρκετά με την εθνική Μολδαβίας και ο Πορτογάλος θέλει να του δώσει άλλη μία «ανάσα», προτού τον επαναφέρει στο αρχικό σχήμα.

Σε ό,τι αφορά τον Βαλμπουενά, κάποιες ενοχλήσεις τον άφησαν εκτός από το ντέρμπι με την ΑΕΚ. Σήμερα ο Γάλλος σταρ θα αποφασιστεί αν θα ταξιδέψει στα Γιάννενα ή θα προφυλαχθεί, με τις πιθανότητες να είναι μοιρασμένες.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x