Stoiximan Super League

Ολυμπιακός: Διατηρεί το 3-4-3 ο Μαρτίνς και στο ντέρμπι

Ο Μαρτίνς αναμένεται σήμερα να δείξει 11άδα για το ντέρμπι με το 3-4-3 όμως να είναι ξεκάθαρα το επικρατέστερο σχήμα για να παραταχθεί ο Ολυμπιακός.

Μπορεί να γίνουν σήμερα ξεκάθαρες οι σκέψεις του Πέδρο Μαρτίνς για την διάταξη που θα χρησιμοποιήσει στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, αλλά οι ενδείξεις μέχρι τώρα καθιστούν φαβορί το 3-4-3 για άλλη μια αναμέτρηση. Ο Πορτογάλος δείχνει την πρόθεση να αφομοιωθεί από την ομάδα του το σύστημα αυτό σε ακόμη μεγαλύτερο βαθμό κάτι που του δίνει ξεκάθαρο προβάδισμα.

Ενόψει ντέρμπι ο Μαρτίνς αναμένεται να έχει στη διάθεσή του τον Βαλμπουενά ο οποίος δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού πια και είναι έτοιμος να προπονηθεί κανονικά αλλά και να παίξει. Στα πλάνα του Πορτογάλου θα είναι και ο Παπασταθόπουλος ο οποίος τελικά δεν έχει κάποιο πρόβλημα.

Με τα δεδομένα αυτά οι πιθανότερες επιλογές του Μαρτίνς αναμένεται να είναι οι Σα κάτω από τα δοκάρια. Στο κέντρο της άμυνας οι Παπασταθόπουλος, Σεμέδο και Μπα. Στα άκρα οι Ανδρούτσος και Ρέαμπτσιουκ με τους Εμβιλά, Καμαρά στη μεσαία γραμμή. Στην κορυφή της επίθεσης λογικά θα επιστρέψει ο Ελ Αραμπί και στα άκρα θα είναι ο Μασούρας και ένας εκ των Φορτούνη ή Βαλμπουενά.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x