Stoiximan Super League

Δεν το χάνει με Παναθηναϊκό ο Χολέμπας

Αισιοδοξία επικρατεί στον Ολυμπιακό πως ο έμπειρος μπακ-χαφ θα αγωνιστεί στο επερχόμενο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Στις προπονήσεις επέστρεψαν χθες οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και του αγώνα με την Μάντσεστερ Σίτι στο Καραϊσκάκη.

Όπως λέει και ο Πέντρο Μαρτίνς κάθε παιχνίδι με τη σειρά του και το ίδιο ισχύει και αυτή την εβδομάδα, αφού προέχει το παιχνίδι με τους «πράσινους» και μετά εκείνο με τους Άγγλους.

Στο επίκεντρο βρίσκεται η κατάσταση του Χοσέ Χολέμπας, ο οποίος αποχώρησε με ένα σφίξιμο στον προσαγωγό από το φιλικό με τον Ατρόμητο.

Ο 36χρονος άσος υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία, η οποία δεν έδειξε κάτι ανησυχητικό. Ωστόσο, το Σαββατοκύριακο πονούσε και χθες πήγε στο Ρέντη, όπου τόνισε στον Πορτογάλο προπονητή και το ιατρικό επιτελείο πως δε θα χάσει το συγκεκριμένο ματς.

Ο έμπειρος μπακ-χαφ εξετάστηκε εκ νέου από τον επικεφαλής του ιατρικού τιμ, κ. Θέο, και η κατάστασή του δεν εμπνέει ανησυχία.

Εν τω μεταξύ, χθες επέστρεψε από την Πορτογαλία και ο Βινάγκρε, ο οποίος είχε εξασφαλίσει ειδική άδεια από τον Μαρτίνς και ακολούθησε πρόγραμμα θεραπείας μετά τις ενοχλήσεις που είχε πριν τον αγώνα με τον ΟΦΗ. Τις επόμενες ημέρες θα φανεί αν θα τεθεί και εκείνος στη διάθεση του προπονητή.

Σήμερα θα επιστρέψουν, επίσης, στο προπονητικό κέντρο του συλλόγου οι Μαντί Καμαρά και Παπ Αμπού Σισέ, οι οποίοι είχαν υποχρεώσεις με την Γουϊνέα και την Σενεγάλη, αντίστοιχα. Οι δύο παίκτες θα υποβληθούν σε τεστ για τον κορωνοϊό και από τη στιγμή που αυτό βγει αρνητικό, τότε θα ενταχθούν κανονικά στις προπονήσεις.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x