Stoiximan Super League

Πρώην γυμναστής εθνικής Κολομβίας:«Προτείνω στον Χάμες τρόπους για καλή φυσική κατάσταση»

Τις προσπάθειες του να επαναφέρει τον Χάμες Ροντρίγκες στη φυσική κατάσταση που είχε κατά το παρελθόν αποκάλυψε σε μέσο της χώρας του ο πρώην γυμναστής της εθνικής Κολομβίας Εδουάρδο Βελάσκο.

Με δηλώσεις που παραχώρησε στο κολομβιανό Μέσο «Αntena 2» ο πρώην γυμναστής της εθνικής Κολομβίας, Εδουάρδο Βελάσκο, αναφέρθηκε στον ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού, Χάμες Ροντρίγκες και στο θέμα της φυσικής του κατάστασης.

Συγκεκριμένα, αποκάλυψε πως εξακολουθεί να έχει επικοινωνία με τον 31χρονο μεσοεπιθετικό, ώστε να του υποδείξει τον τρόπο με τον οποίο θα πρέπει να διατηρείται σε καλά επίπεδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Προσπαθώ να του προτείνω τρόπους να επιστρέψει στο επίπεδο της κατάστασης και της φόρμας που πρέπει να έχει» είπε χαρακτηριστικά ο Βελάσκο.

«Με τον Χάμες κάναμε μια εξαιρετική δουλειά, πρώτα γιατί μας... άνοιξε την πόρτα να μπούμε. Είχαμε αναπτύξει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα για την αποφυγή τραυματισμών, έπειτα από μια εξαντλητική εκτίμηση που κάναμε.

Ακολουθήσαμε έναν οδικό χάρτη, πρακτικά βρήκαμε τους τραυματισμούς του και πώς αυτοί έγιναν. Ήμασταν αφοσιωμένοι στο να τον βοηθήσουμε, να τον υποστηρίξουμε με όλα τα εργαλεία που είχαμε για να κάνουμε αυτή την ανάλυση

Προσπαθήσαμε να τον καθοδηγήσουμε στο τι να κάνει όταν δεν ήταν με την εθνική Κολομβίας για μεγάλο διάστημα και πιστεύω ότι οι προσπάθειες που έγιναν είχαν αποτέλεσμα».


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x