Stoiximan Super League

Σαρώνει τα βραβεία ο Σουλεμάνα που θέλει ο Ολυμπιακός

Τον λόγο για τον οποίο ο Ολυμπιακός – μεταξύ άλλων ευρωπαϊκών ομάδων – αποδεικνύουν οι διακρίσεις του Καμαλντίν Σουλεμάνα στο πρωτάθλημα της Δανίας.

Ιστορία γράφει στη Δανία ο Καμαλντίν Σουλεμάνα!

Ο Γκανέζος εξτρέμ, ο οποίος απασχολεί «ζεστά» τον Ολυμπιακό και άλλες ευρωπαϊκές ομάδες έχει καταφέρει να ξεχωρίσει τη φετινή σεζόν στο πρωτάθλημα με τη φανέλα της Νόρντζελαντ.

Ο 19χρονος άσος κατάφερε να «σκουπίσει» όλα τα βραβεία για τον μήνα Απρίλιο, καθώς αναδείχθηκε καλύτερος νεαρός παίκτης και MVP για τις επιδόσεις του.

Ολυμπιακός: Διπλή διάκριση για Σουλεμάνα στη Δανία

Μάλιστα, έγινε ο πρώτος ποδοσφαιριστής της Νόρντζελαντ που πετυχαίνει κάτι τέτοιο!

Τα βραβεία του έδωσε ο συμπατριώτης του Μίκαελ Εσιέν, ο οποίος είχε περάσει για ένα φεγγάρι από την Ελλάδα ως παίκτης του Παναθηναϊκού, και τώρα είναι μέλος στο τεχνικό επιτελείο της ομάδας από την Δανία.

Ολυμπιακός: Διπλή διάκριση για Σουλεμάνα στη Δανία

Συγκεκριμένα, ο διεθνής άσος πέτυχε πέντε γκολ σε ισάριθμους αγώνες τον προηγούμενο μήνα και ήδη το όνομά του, εκτός από τους πρωταθλητές Ελλάδας, ακούγεται και για άλλες γνωστές ομάδες, όπως ο Άγιαξ, η Λιόν, η Λεβερκούζεν και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Η χρηματιστηριακή αξία του Σουλεμάνα αυτή τη στιγμή εκτιμάται στα 3 εκατ. ευρώ, όμως τις προηγούμενες ημέρες είχε γίνει γνωστό πως ο Άγιαξ είχε κάνει κρούση για την αγορά του παίκτη έναντι 11,5 εκατ. ευρώ. Η Νόρντζελαντ δεν έχει τοποθετηθεί για το θέμα της παραχώρησης του ταλαντούχου φορ, ο οποίος έχει χαρακτηριστεί ως «νέος Νεϊμάρ»!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x