Stoiximan Super League

«Δύο ομάδες από Τουρκία ενδιαφέρονται για Τζολάκη με τις συζητήσεις να ξεκινούν από τα 25 εκατ. ευρώ»

Ο Γιαγκίζ Σαμπουντσούογλου αποκαλύπτει ότι δύο ομάδες από την Τουρκία έχουν καταθέσει επίσημο ενδιαφέρον για τον Κωνσταντίνο Τζολάκη, με τις συζητήσεις να ξεκινούν από τα 25 εκατ. ευρώ.

Σύμφωνα με τον έγκυρο Τούρκο ρεπόρτερ Γιαγκίζ Σαμπουντσούογλου, δύο σύλλογοι από την Τουρκία έχουν εκφράσει επίσημα ενδιαφέρον για τον τερματοφύλακα του Ολυμπιακού, Κωνσταντίνο Τζολάκη.

Όπως, μάλιστα, αποκάλυψε με ανάρτησή του στο X, οι πρώτες συζητήσεις για τον Έλληνα γκολκίπερ έχουν ήδη ξεκινήσει, με το ποσό εκκίνησης να τοποθετείται στα 25 εκατομμύρια ευρώ!

Ο 23χρονος πορτιέρε (1,93 μ.), με 35 συμμετοχές στο ελληνικό πρωτάθλημα, έχει προσελκύσει τα βλέμματα με τις εμφανίσεις του, ενώ η φήμη του εκτοξεύθηκε μετά την εντυπωσιακή πορεία του Ολυμπιακού μέχρι την κατάκτηση του Conference League, αλλά και στο Europa League.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x