Stoiximan Super League

Χωρίς ούτε έναν παίκτη σε σχέση με την πρεμιέρα η 11αδα του Ολυμπιακού με ΠΑΣ!

Ο Ολυμπιακός παρέταξε για το ματς με τον ΠΑΣ στους Ζωσιμάδες εντελώς διαφορετική ενδεκάδα από αυτή που είχε χρησιμοποιηθεί στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος απέναντι στους Γιαννιώτες.

Κάτι πολύ σπάνιο παρατηρεί κανείς βλέποντας την ενδεκάδα που επέλεξε ο Μίτσελ για την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον ΠΑΣ στους Ζωσιμάδες. Κι αυτό γιατί ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ παίκτης από όσους ήταν στο αντίστοιχο ματς της πρώτης αγωνιστικής με τους Γιαννιώτες στο «Γ. Καραϊσκάκης» δεν είναι αυτή τη φορά στο βασικό σχήμα.

Στον αγώνα της πρεμιέρας, που έγινε ακριβώς τέσσερις μήνες πριν, στις 21 Αυγούστου, ο Ολυμπιακός είχε παραταχθεί στο «Γ. Καραϊσκάκης» με βασική ενδεκάδα τους εξής παίκτες: Βατσλίκ, Ανδρούτσος, Κούτρης, Σισέ, Μανωλάς, Μπουχαλάκης, Αγκ. Καμαρά, Ντε Λα Φουέντε, Βαλμπουενά, Ραντζέλοβιτς και Χασάν.

Σήμερα, την ενδεκάδα των Πειραιωτών απαρτίζουν οι Πασχαλάκης, Βρουσάι, Ντόη, Ρέτσος, Ρέαμπτσιουκ, Χουάνγκ, Εμβιλά, Φορτούνης, Μπιέλ, Χάμες Ροντρίγκες και Ελ Αραμπί!

Εξ αυτών, στον πάγκο ήταν τότε οι Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά και Ελ Αραμπί, συν τους Τζολάκη, Μπα, Άβιλα, Κούντε, Μασούρα και Ζινκερνάγκελ.

Από εκείνη την 20άδα, δεν βρίσκονται καν πλέον στην ομάδα οι Κούτρης, Μανωλάς, Ραντζέλοβιτς, Χασάν και Ζινκερνάγκελ...

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x