Stoiximan Super League

Ο Ολυμπιακός έδωσε τον Ζινκερνάγκελ στην Κλαμπ Μπριζ!

Ο Φίλιπ Ζίνκερναγκελ αποχωρεί από τον Ολυμπιακό, προκειμένου να συνεχίσει την καριέρα του στην Κλαμπ Μπριζ!

Τέλος από τον Ολυμπιακό ο Φίλιπ Ζίνκερναγκελ! Ο Κώστας Νικολακόπουλος μετέφερε την πληροφορία στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6, σύμφωνα με την οποία οι «ερυθρόλευκοι» και η Κλαμπ Μπριζ τα συμφώνησαν σε όλα πριν από λίγο και βρίσκονται, πλέον, σε ανταλλαγή εγγράφων για τη μεταγραφή του Δανού εξτρέμ στη βελγική ομάδα.

Για την ώρα δεν έχουν διαρρεύσει ποσά για τη μεταγραφή, από το Βέλγιο, ωστόσο, μία πηγή κάνει λόγο για 3 εκατ. ευρώ!

Με νέα προσφορά η Σπαρτάκ πλησιάζει τη μεταγραφή του Ρέαμπτσιουκ!


Νέα δεδομένα στην υπόθεση του Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ! Ο Κώστας Νικολακόπουλος μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 τις πληροφορίες από τη Μόσχα, σύμφωνα με τις οποίες η Σπαρτάκ κάνει νέα προσπάθεια απόκτησης του Μολδαβού μπακ του Ολυμπιακού και φέρεται διατεθειμένη να καταθέσει νέα, ακόμα μεγαλύτερη προσφορά στους «ερυθρόλευκους»! Μια προσφορά, δε, που σύμφωνα με τον ρωσικό σύλλογο θα τον φέρει κοντά στη μεταγραφή του Ρέαμπτσιουκ.

Προς το παρών, πάντως, από τον Ολυμπιακό τηρείται σιγή ιχθύος.

Δεν προχωράει του Κένεντι στον Ολυμπιακό!


Δεν προχωράει, όπως όλα δείχνουν, η μεταγραφή του Κένεντι στον Ολυμπιακό! Ο Κώστας Νικολακόπουλος μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 την πληροφορία ότι οι «ερυθρόλευκοι» είναι διστακτικοί να προχωρήσουν τη μεταγραφή, καθώς οι εξετάσεις του Βραζιλιάνου εξτρέμ δείχνουν ότι θα είναι έτοιμος μετά από 1-1,5 μήνα.

Ο ρεπόρτερ, λοιπόν, εξέφρασε την εκτίμηση ότι ο Ολυμπιακός θα πάει για άλλον εξτρέμ, τον οποίο έχει ήδη στο στόχαστρό του.

Θυμίζουμε, ο Κένεντι «προσγειώθηκε» στην Ελλάδα το βράδυ του Σαββάτου, προκειμένου να ολοκληρωθεί ο δανεισμός του από τη Βαγιαδολίδ, αλλά, όπως προαναφέραμε, δεν θα προχωρήσει, τελικά, η συγκεκριμένη περίπτωση.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x