Stoiximan Super League

Έφτασε στην Αθήνα για τον Ολυμπιακό ο Ροντινέι (pics)

Ο Βραζιλιάνος μπακ Ροντινέι έφτασε στην Αθήνα από τη χώρα του το απόγευμα του Σαββάτου, έτσι ώστε να ολοκληρώσει και τυπικά τη συμφωνία του με τον Ολυμπιακό.

Στην Αθήνα βρίσκεται από το απόγευμα του Σαββάτου (10/12) ο Ροντινέι, έτσι ώστε να ολοκληρώσει και το τυπικό κομμάτι της συμφωνίας του με τον Ολυμπιακό.

Ο Βραζιλιάνος δεξιός μπακ τα έχει βρει σε όλα με τους Πειραιώτες, και αύριο θα περάσει ιατρικές εξετάσεις ώστε να υπογράψει το συμβόλαιό του με τους «ερυθρόλευκους».

Υπενθυμίζουμε ότι ο Ροντινέι τη φετινή σεζόν αγωνιζόταν μέχρι στιγμής στη Φλαμένγκο, έχοντας 46 ματς σε όλες τις διοργανώσεις, με 6 ασίστ στο ενεργητικό του.

Ο Βραζιλιάνος μπακ δεν έχει φύγει ποτέ από τη Βραζιλία, ενώ συνολικά με τη «Φλα» είχε αγωνιστεί σε 163 ματς, έχοντας 6 γκολ και 17 ασίστ. Φέτος κατέκτησε το Κόπα Λιμπερταδόρες αλλά και το Κύπελλο Βραζιλίας.

Ο 30χρονος μάλιστα είχε κληθεί από τον Τίτε στην 55μελή προεπιλογή της εθνικής Βραζιλίας για το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, όμως δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή.

Δείτε φωτογραφίες από την άφιξη του Βραζιλιάνου:

Ολυμπιακός: Έφτασε στην Αθήνα ο Ροντινέι

Ολυμπιακός: Έφτασε στην Αθήνα ο Ροντινέι

Ολυμπιακός: Έφτασε στην Αθήνα ο Ροντινέι

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x